Keukeninspiratie.

Het uitzoeken van een nieuwe keuken begint bij het opdoen van inspiratie. Er valt heel wat te ontdekken op het gebied van mogelijke indelingen, keukenkastjes, verlichting in de keuken en meer.  Wij als keukenprofessionals en –stylisten voorzien je maar al te graag van de nodige keukeninspiratie. Zo ontdek jij wat je mooi en praktisch vindt, maar ook zeker wat de vele mogelijkheden zijn op keukengebied. We vertellen je over de nieuwste trends en geven je handige tips over het samenstellen van een keuken. Lees verder en laat je inspireren!

Keuken inspiratie opdoen

Realiseer jouw droomkeuken

Hello nieuwe keuken! Ben jij van plan een nieuwe keuken te kopen? Lees dan de handige tips van Hello Kitchen voor het uitzoeken van jouw droomkeuken.

Lees meer

Landelijke keuken

Stylingtips
landelijke keuken

Past een landelijke keuken helemaal bij jou, maar weet je niet hoe je deze het beste samen kunt stellen? Wij geven je graag tips. Lees onze tips hier. 

Lees meer

Keuken schoon-maaktips

De beste tips
keuken schoonmaak

Niets is fijner dan een schone en frisse keuken. Een hygiënische omgeving om jouw eten te bereiden is dan ook erg belangrijk. Benieuwd naar deze praktische schoonmaaktips van Hello Kitchen? Lees dan snel verder en laat je verrassen!

Lees meer

Slimme afzuiging

Stijlvol of onzichtbaar
bora pure afzuiging

Van onzichtbare afzuigingen tot stijlvolle kookveldafzuigingen, er is veel mogelijk op het gebied van afzuigingen bij Hello Kitchen. Ontdek de opties hier!

Lees meer

Hello nieuwste keuken-bladen

Natuurlijk & stijlvol
marmer werkblad

Er is voor ieder wat wils op het gebied van keukenbladen. Daarnaast zijn de werkbladen verkrijgbaar in diverse stijlvolle tinten. Neem een kijkje in onze ruime collectie en laat je inspireren!

Lees meer

Natuurlijke materialen in de keuken

Rust & eenvoud
terazzo werkblad

Natuurlijke materialen en kleuren zien we steeds vaker terug in de keuken. En dat is niet zomaar! Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van natuurlijke materialen in de keuken?

Lees meer

Stylingtips voor de industriële keuken

Robuust & sober
betonlook keuken

De industriële keuken heeft een aantal opvallende kenmerken die niet mogen ontbreken in deze ruimte.  Hello Kitchen geeft je graag een aantal voorbeelden hoe je van jouw keuken een industriële ruimte maakt. Hello industriële keuken!

Lees meer

Breng kleur naar de keuken

Gezellig & vrolijk
groene keuken

Juist kleurgebruik is erg belangrijk in de keuken. Zonder dat je het direct door hebt, bepalen kleuren namelijk de sfeer in de ruimte. Zo heeft zwart een chique uitstraling in de keuken en zorgt wit voor ruimtelijkheid. Hello Kitchen vertelt je graag meer over kleurgebruik in de keuken.

Lees meer

De hipste barkrukken

Sfeer & comfort
keuken barkruk

Een keuken met bar is tegenwoordig een populaire indeling in het Nederlandse huishouden. Wij lichten daarom de 3 populairste barkrukken voor jou uit.

Lees meer

Stylingtips voor een moderne keuken

Strak & luxe
moderne keuken

De moderne keuken kenmerkt zich door de strakke vormen, nieuwste apparaten en luxe uitstraling. Lees onze top 5 stylingtips voor de moderne keuken en laat je inspireren. 

Lees meer

Slimme keuken-indeling

Efficiënt & ruimtelijk
slimme keukenindeling

Ben je benieuwd hoe je jouw keuken slim indeelt waardoor je geniet van extra opbergruimte? Ontdek onze tips en krijg meer inspiratie!

Lees meer

Gekleurde spoelbak of kraan

Unieke blikvanger
gekleurde kraan en wasbak

Spoelbakken en kranen in de keuken hoeven tegenwoordig niet meer in de kleur rvs. Lees bij Hello Kitchen alles over gekleurde kranen en wasbakken!

Lees meer

Goud en bronstinten in de keuken

Stijlvol & chique
goud en brons in de keuken

Wil je jouw keuken een warme upgrade geven? Overweeg dan eens warme kleuren zoals messing, goud en brons. Meer weten over deze keukentrend?

Lees meer

Unieke prints in de keuken

Hip & vrolijk
prints in de keuken

Houd jij van een unieke uitstraling in de keuken? Denk dan eens aan vrolijke prints en unieke designs op de achterwand of vloer in de keuken.

Lees meer

Sfeer makers in de keuken

Gezellig & warm
accessoires in de keuken

Met sfeermakers in de keuken kleed je de ruimte gezellig aan. Ze zorgen voor een knusse uitstraling en dragen bij aan de keukenstijl. 

Lees meer

Open keuken

Voor extra sfeer
open keuken

Een open keuken staat garant voor extra ruimte, sfeer en gezelligheid. Hello Kitchen geeft je inspiratie en tips voor het creëren van een open keuken.

Lees meer

Apparatuur-trends van nu

Innovatief & slim
bora pure

Een nieuwe keuken is niet compleet zonder stijlvolle, functionele keukenapparaten. Welke trends zijn er momenteel op het gebied van deze apparaten? Lees hier meer!

Lees meer

Keuken-lades indelen

Efficiënt & opgeruimd
keuklenlade

Nette keukenlades zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook erg praktisch. Hello Kitchen geeft je tips hoe je jouw keukenlades efficiënt indeelt.

Lees meer

Een nieuwe keuken kopen

5 tips
nieuwe keuken kopen

Ga jij een nieuwe keuken aanschaffen? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.  In deze blog geven wij je vijf tips voor het kopen van een nieuwe keuken. 
 

Lees meer

Open keuken-kastjes en planken

Speels & trendy
keukenplank

De open kastjes en planken zijn ideaal als extra opbergruimte en om je keuken nog gezelliger te maken. Bekijk alle mogelijkheden voor open keukenkastjes en plankjes in jouw keuken bij Hello Kitchen.

 

Lees meer

Zwarte accessoires in de keuken

Uniek & modern
zwarte accessoires keuken

Zwarte accessoires zijn een ware trend in de keukenwereld. We zien de donkere details in diverse keukenstijlen terug, variërend van strak en modern tot klassiek en landelijk.

Lees meer

Kranen & Spoelbak trends

Hip & stijlvol
kraan en wasbak

Met aparte of gekleurde kranen en spoelbakken breng je opvallende accenten in de keuken aan. Wil je meer weten over deze trends? Hello Kitchen vertelt je meer.

Lees meer

Keuken-accessoires

Onmisbaar & decoratief
keukenaccessoires

Keukenaccessoires heb je niet alleen nodig, je kunt er ook een bepaalde stijl of sfeer mee creëren. Landelijk, industrieel of modern? Lees hier alles over de onmisbare accessoires voor jouw keuken!

Lees meer

Matte kleuren in de keuken.

Exclusief & elegant
matte kleuren keuken

De matte keuken is populairder dan ooit en dat is niet zonder reden. Matte kleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling en bieden daarnaast ook functionele voordelen. Lees hier snel meer over mat!

Lees meer

Een kookeiland.

Veelzijdig & luxe
kookeiland of keukeneiland

Een kookeiland is het kloppend hart van iedere woning. Het is de plek waar het hele gezin samenkomt, bijvoorbeeld aan het einde van een lange dag om samen gezellig te koken, eten en natafelen. Lees hier meer over kookeilanden!

Lees meer

Achter-wand keuken.

Functioneel & decoratief
achterwand keuken

De achterwand van je keuken is belangrijker dan je denkt. Net als de keukenkastjes draagt de keuken achterwand bij aan de sfeer en stijl van jouw keuken. Door te kiezen voor een specifieke kleur of materiaal zet je de direct de toon voor de algehele uitstraling.

Lees meer

Kleuren in de keuken.

Sfeervol & uniek
kleuren keuken

De kleuren in jouw keuken bepalen de algehele sfeer en uitstraling. Zo heeft een volledig zwarte keuken een exclusieve, mysterieuze look, terwijl je met een knalkleur direct een unieke, levendige uitstraling creëert. Hello Kitchen geeft tips!

Lees meer

Keuken -indeling.

Efficiënte ruimte
keukenindeling

Een praktische en sfeervolle hoekopstelling of toch liever een luxe en modern kookeiland? Er zijn heel wat keukenopstellingen met ieder hun unieke voordelen. De ene opstelling biedt veel werk- en opbergruimte, terwijl de andere met een compacte indeling perfect is voor kleinere ruimtes.

Lees meer

Keuken-kastjes.

Basis van iedere keuken
keukenkastjes

Keukenkastjes vormen de basis van iedere keuken. Kleur en materialen bepalen de stijl en gewenste sfeer. Wat dacht je van een strakke, hoogglans witte keukenkastjes zonder greep? Of toch liever een warme houtlook met klassieke deurtjes?

Lees meer

Keuken-decoraties.

Sfeer en gezelligheid
decoratie keuken

Met decoratie-items geef je een persoonlijk draai aan jouw keuken. Denk daarbij een wandplanken met mooie vazen en potten, een kleurrijk schilderij of groene kruidenplantjes. Er zijn talloze manieren om je keuken op te fleuren en je keukenstijl te accentueren.

Lees meer

Keuken-verlichting.

Functioneel en decoratief
keukenverlichting

In de keuken is verlichting heel erg belangrijk. Je hebt hier algemene verlichting, werkverlichting én sfeerverlichting nodig. Hiervoor zijn er allerlei creatieve oplossingen, zoals verlichting onder het werkblad, onder de bovenkasten of in de keukenkastjes.

Lees meer

Keuken-trends.

Stijlvol & opvallend
keukentrends

De keukentrends van 2023 variëren van felle kleuren tot natuurlijke materialen. In de trendkeukens van dit jaar zien we daarnaast ook veel wandplanken, regalen en open kasten. Kortom, het draait allemaal om stijlvolle, opvallende keukens met een persoonlijke draai.

Lees meer

Keuken-tegels.

Sfeervol & hygiënisch
keukentegels

Met keukentegels maak je je keuken helemaal af. De mogelijkheden zijn eindeloos! Of het nu om wandtegeltjes gaat voor een landelijke look, of vloertegels om alles gemakkelijk schoon te houden.

Lees meer