Inspiratie opdoen voor je keuken

Handige tips voor jouw droomkeuken

Wanneer je van plan bent om een nieuwe keuken te kopen is het belangrijk dat je goed bedenkt welke opstelling en stijl het beste bij jou past. Ga je voor een moderne, strakke keuken of is een landelijke of industriële keuken meer iets voor jou?

Keukens zijn verkrijgbaar in iedere denkbare opstelling, kleur en stijl, waardoor je gegarandeerd jouw droomkeuken zult vinden. Echter kan dit soms erg lastig zijn, want waar moet je beginnen? Hello Kitchen biedt een aantal handige tips waardoor het vinden van jouw droomkeuken erg eenvoudig wordt. Lees snel verder en laat je verrassen!

Tip 1: Laat je inspireren door showroomkeukens

In iedere keukenwinkel vind je talloze voorbeelden voor keukenopstellingen, -inrichtingen, en stijlen. Dit is dan ook de perfecte plek om te beginnen met de zoektocht naar jouw nieuwe keuken. Loop bijvoorbeeld eens een rondje door de showroomkeukens in een Hello Kitchen winkel. Hier zijn diverse keukens opgesteld door experts op het gebied van keukens en inrichtingen. Zie je iets naar jouw zin in een keuken? Maak er een foto van en sla deze op. Wellicht zijn deze aspecten ook mogelijk in jouw droomkeuken.

Tip 2: Maak een moodboard

Nu je inspiratie hebt opgedaan in de keukenwinkels, kun je eenvoudig een moodboard maken. Verzamel de foto’s van jouw favorieten keukenopstellingen, -inrichtingen en stijlen en maak een overzicht met de onderdelen naar jouw wens. Nu je de foto’s naast elkaar hebt geplakt, kun je goed zien wat wel en niet bij elkaar past. Wil je meer inspiratie dan alleen de keukens in de winkel? Vraag dan het gratis keukenmagazine aan van Hello Kitchen of doe inspiratie op via Google of Pinterest.

Tip 3: Ontwerp jouw 3D keuken online

Om de indeling van jouw keuken te bepalen is de online 3D planner van Hello Kitchen een echte aanrader. De 3D planner is een eenvoudig programma om zelf je keuken te ontwerpen. Vul de afmetingen in van jouw keuken, kies je gewenste indeling, stijl en kleuren en start met het ontwerpen. Wil je weten hoe jouw keuken eruit komt te zien? Loop met de 3D-tool door jouw nieuwe keuken en ervaar het eenvoudig online.

Tip 4: Laat je adviseren door een keukenexpert

Nu je een goed beeld hebt van jouw nieuwe keuken, is het belangrijk dat je deze laat controleren door een keukenexpert. Deel jouw 3D-ontwerp en moodboard met een adviseur en stel samen jouw keuken samen tijdens een afspraak in de winkel. Met een afspraak in de winkel ben je ervan verzekerd dat de keukenadviseur alle tijd voor jou neemt. Print jouw moodboard en 3D-ontwerp thuis vast uit. Dankzij jouw voorbereidingen weet de keukenadviseur precies wat jij voor ogen hebt. De keukenadviseurs van Hello Kitchen kunnen jou voorzien van de beste tips voor jouw nieuwe keuken. Heb je bijvoorbeeld rekening gehouden met de keukendriehoek? Dit is de ideale afstand tussen de kookplaat, spoelbak en koelkast om comfortabel te koken. En op welke hoogte wil jij jouw keukenblad? De keukenadviseur van Hello Kitchen heeft hier goede inzichten in, optimaliseert jouw keuken ideeën en stelt samen met jou de droomkeuken samen. Een afspraak bij Hello Kitchen is altijd geheel vrijblijvend.

 

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie