Slimme afzuiging

Van stijlvol tot onzichtbaar

Slimme afzuigingen zijn tegenwoordig zeer populair. Ze bieden vele voordelen, zowel qua functionaliteit als qua design in je keuken. Je kent ‘m vast nog wel, de ‘traditionele afzuigkap’. Deze afzuigkap is aan de wand of het plafond bevestigd en is vaak goed zichtbaar. Wil je een open ruimte creëren of tijdens het koken geen last hebben van een afzuigkap boven je hoofd? Dan biedt een moderne, slimme afzuiging de oplossing. Lees alle mogelijkheden en voordelen van een slimme afzuiging hier.

Kookveldafzuiging

De populairste slimme afzuiging van dit moment is de kookveldafzuiging. Deze afzuiging is zoals het woord al aangeeft opgenomen in het aanrecht bij het kookveld. In onze collectie vind je kookveldafzuigingen van A-merken als Bora en Siemens. Kookveldafzuigingen zijn ideaal wanneer je houdt van een open ruimte. Daarnaast zijn de afzuigingen voorzien van een stijlvol, minimalistisch design. Naast een aangename, open uitstraling biedt de kookveldafzuiging ook praktische voordelen. Doordat de kookdampen en -geuren direct bij de kern afgezogen worden, heb je geen last van vrijgekomen stoom of rook. Hierdoor kun je aangenaam koken. Let er wel op dat een kookveldafzuiging alleen mogelijk is in combinatie met inductie. Heb je geen inductie? Lees dan snel verder en ontdek de andere stijlvolle mogelijkheden.

Schuine afzuigkap

Een ‘traditionele afzuigkap’ is zeer zichtbaar en kan vaak in de weg hangen tijdens het koken. Heb je geen inductie, maar wil je toch genieten van een slim afzuigsysteem? Kies dan voor een schuine afzuigkap. Deze is subtieler dan een grote afzuigkap aan het plafond. De schuine afzuigkap wordt namelijk niet aan het plafond, maar aan de wand gemonteerd. Dankzij de schuine afzuigkap heb je meer ruimte om je hoofd te bewegen tijdens het koken. Wel zo fijn wanneer je je hoofd meebeweegt op de muziek terwijl je kookt. Naast de praktische voordelen geeft de schuine afzuigkap ook een moderne, strakke uitstraling aan jouw keuken.

Slimme afzuiging in het plafond

Heb je een kookeiland of een open keuken? Dan is een slimme afzuiging in het plafond een goede keuze voor jou. De plafond afzuigkappen worden in het plafond gemonteerd en zijn daardoor onzichtbaar. De keuken oogt hierdoor zeer ruimtelijk en de afzuiging hangt niet in de weg. Niet gek dat veel huishoudens met kookeilanden of open woonkeukens voor deze mogelijkheid kiezen. Denk je nu: ‘hoe zet ik mijn afzuigkap dan aan?’ Dat kan heel gemakkelijk met een bijgeleverde afstandsbediening. Hier stel je het juiste afzuigvermogen in en geniet je van een snelle afzuiging. Benieuwd hoe een prachtige eilandkeuken er precies uit ziet? Bekijk dan deze zwarte eilandkeuken ter inspiratie!

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Kom langs en laat je inspireren!

Benieuwd naar ons aanbod slimme afzuigingen? Of wil je onze 1001 mogelijkheden bekijken? Kom dan langs in een van onze vestigingen en laat je inspireren! Wil je meer informatie en zeker weten dat een adviseur alle tijd voor je heeft? Maak dan nu online een vrijblijvende afspraak en kies een moment wat voor jou het beste uitkomt. Onze adviseurs weten alles over de slimme afzuigingen en geven graag handige keukentips, -ideeën en -advies. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en bekijk de mogelijkheden met eigen ogen!

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie