Hippe keuken barkrukken

Modern & sfeervol

Een keuken met kookeiland en een keuken met bar zijn tegenwoordig de populairste indelingen in de Nederlandse huishoudens. En dat is niet voor niets. Deze opstelling zorgt er namelijk voor dat de keuken het centrale punt wordt in jouw woning. Terwijl jij staat te koken kunnen gasten of andere huisgenoten gezellig aan de bar komen kletsen. In de keuken met bar of keuken met kookeiland mogen daarom barkrukken niet ontbreken. Barkrukken zijn niet alleen erg praktisch, maar zorgen ook voor een stijlvolle finishing touch in jouw ruimte. Dankzij het ruime assortiment barkrukken vind je altijd een kruk die volledig aansluit bij jouw keukenstijl. Wij lichten daarom de 3 populairste barkrukken voor jou uit.

1. Leren barkrukken met metalen poten

De nummer 1 van de populairste barkrukken is de leren barkruk met stalen poten. Deze stijlvolle combinatie past bij vrijwel iedere keukenstijl. In een industriële keuken komen deze krukken goed tot hun recht dankzij de stoere, metalen poten. De leder bruine kleur past daarnaast ook perfect bij de landelijke keukenstijl, waar er veel natuurlijke tinten worden gecombineerd. De barkrukken in keuken Banks van Hello Kitchen zijn een mooi voorbeeld van deze populaire barkrukken. Ook bij deze moderne, landelijke keuken komen deze krukken perfect tot hun recht.

2. Industriële bronzen barkrukken

Steeds vaker zien we de industriële sferen terugkomen in de keuken, en zo ook in de barkrukken. Neem bijvoorbeeld de barkrukken van keuken Cole-786 van Hello Kitchen als voorbeeld. Deze barkrukken zijn uitgevoerd in de kleur brons en hebben een stoere, industriële uitstraling. Combineer deze prachtige stoelen met andere producten in dezelfde kleur en stijl en maak van jouw keuken een stijlvol geheel.

3. Barkrukken met een unieke kleur

Alles mag steeds iets opvallender en uitbundiger. Ga daarom eens voor een unieke blikvanger in jouw keuken. Deze gouden barkruk van Hello Kitchen is een goed voorbeeld hiervan. Deze barkruk zit niet alleen comfortabel dankzij de rugleuning, maar is ook een ware eyecatcher in de ruimte. In zowel de design keuken als industriële keuken komt deze prachtige barkruk perfect tot zijn recht. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een totaal andere kleur. Kies de kleur die bij jouw interieurstijl past en creëer een unieke uitstraling in de keuken.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Maak een afspraak

Zit de barkruk die jij voor ogen had niet tussen deze top 3? Wees dan niet getreurd. Hello Kitchen biedt namelijk talloze barkrukken voor in jouw keuken. Hierdoor vind je gegarandeerd een model dat volledig aansluit bij jouw wensen. Wil je meer inspiratie opdoen voor een nieuwe barkruk in jouw keuken? Bestel dan het gratis Hello Kitchen keukenmagazine en ontvang talloze voorbeelden. Ben je benieuwd welke barkruk het beste bij jouw keukenstijl past of wil je graag persoonlijke adviezen en tips van onze adviseurs en stylisten? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms. Onze keukenspecialisten helpen je graag bij het uitzoeken van een keukenstijl en -inrichting die helemaal aansluit bij jouw wensen. Ook geven zij je graag persoonlijk stijladvies voor het aankleden van jouw keuken. 

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie