Kranen & Spoelbak trends

Hip & stijlvol

Ben jij ook zo fan van kleur in huis? Een kleurrijk interieur is een trend die niet meer weg te denken is. Zo ook in de keuken: zilverkleurige keukenaccessoires maken plaats voor trendy, kleurige onderdelen die sfeer en kleur toevoegen aan je keukeninrichting. Met gekleurde kranen en spoelbakken bijvoorbeeld breng je opvallende accenten in de keuken aan. Hello Kitchen vertelt je meer.

Kies je een gekleurde kraan?

Een kraan is in eerste instantie een functioneel accessoire. Een keuken zonder water is immers geen volledige keuken. Een gekleurde kraan daarentegen is niet alleen functioneel, maar ook een mooi accessoire. Een kraan in de kleur van je keuken is een echte blikvanger en maakt je keukeninrichting compleet. Hoe mooi is het om je witte keuken compleet te maken met een witte kraan? Of je antraciet inrichting op te vrolijken met een rode of andere felgekleurde kraan? Voor een chique touch in de keuken is een gouden of bronzen kraan een aanrader. Het rijke kleurenpalet biedt volop keuze.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Bijpassende spoelbak

Niet alleen kranen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, je kunt er ook een bijpassende spoelbak bij kiezen. Ook hier kun je werken met een ton-sur-ton effect of juist een contrast. Bij een antraciet aanrechtblad maak je er met een donker gekleurde of grijze spoelbak een harmonieus geheel van. Maar kies je voor een witte of gouden spoelbak, dan creëer je een mooi contrast. Een kraan en spoelbak in dezelfde kleur is de meest gemaakte keuze. Vind je een felle kleur kraan met een felgekleurde spoelbak teveel van het goede? Combineer dan de gekleurde kraan bijvoorbeeld met een rvs-kleur spoelbak. Jij kiest!

Kom langs in onze showroom

Ben je nieuwsgierig naar de gekleurde kranen en spoelbakken en uit welke kleur je zoal kunt kiezen? Maak dan vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Onze deskundige adviseurs en stylisten beantwoorden graag al jouw vragen en voorzien je van een persoonlijk advies.  

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie