Kleuren in de keuken.

Uniek & sfeervol

De kleuren in jouw keuken bepalen de algehele sfeer en uitstraling. Zo heeft een volledig zwarte keuken een exclusieve, mysterieuze look, terwijl je met een knalkleur direct een unieke, levendige uitstraling creëert.

Door te kiezen voor keukenkasten in een opvallende kleurtint zet je gelijk de toon in jouw keuken. Anderzijds kun je kleur ook op een subtiele manier integreren, bijvoorbeeld door accentkleuren te gebruiken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kleur in de keuken? Hello Kitchen geeft je inspiratie en tips!

Ga voor een kleurrijke basis

De meest gewaagde manier om kleur in je keuken te brengen is door te kiezen voor kleurrijke keukenkasten. Wat dacht je van een keuken in knalrood, indigoblauw of okergeel? Een keuken in jouw lievelingskleur heeft direct een uniek, persoonlijk karakter.

Wanneer je het wat subtieler wil aanpakken, kies je voor een pastel keuken. Een keuken in zachtroze, babyblauw of mintgroen heeft een stijlvolle, Scandinavische uitstraling. Pastelkleuren laten zich bovendien gemakkelijk combineren met diverse kleuren en materialen, zoals hout, roestvrijstaal en steen.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Accentkleuren in de keuken

Wanneer de keukenkasten in kleur jou een stapje te ver zijn, kun je kiezen voor accentkleuren. Kies voor een rustige basis, zoals een witte keuken of grijze keuken. Vervolgens verwerk je één specifieke kleur in diverse keukendetails. Denk bijvoorbeeld aan kleine apparatuur, zoals het koffiezetapparaat, het broodrooster en de waterkoker.

Daarnaast kun je deze kleur naar je keuken halen met potten, pannen, serviesgoed, muurdecoratie en eventueel zelfs de tegelachterwand of de keukenstoelen. Het voordeel van een accentkleur is dat je deze relatief eenvoudig vervangt wanneer je erop uitgekeken bent. 

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie