Apparatuurmerken.

Er bestaan verschillende merken die keukenapparatuur aanbieden. Deze merken bieden veelal dezelfde apparaten, maar met een eigen stijl en unieke functionaliteiten. Bij Hello Kitchen heb je de keuze uit drie hoogwaardige merken die kwaliteit, innovatie en design hoog in het vaandel hebben staan. De merken beschikken over betaalbare apparatuur met alle basisfuncties, maar ook luxere apparaten met extra innovatieve functionaliteiten. Zo is er voor ieder wat wils.

Whirlpool.

Design & innovatie

Whirlpool is een groot, Amerikaans merk dat staat voor design en innovatie. De apparatuur van Whirlpool laat niets te wensen over dankzij slimme technologieën en handige extra’s. 

Meer over Whirlpool

Siemens.

Voorloper in technologie

Een voorloper op het gebied van technologie en design is Siemens. Het Duitse topmerk biedt hoogwaardige keukenapparatuur met de meest geavanceerde technologieën. De apparaten van Siemens zijn bovendien een lust voor het oog dankzij het strakke en tijdloze design. 

Meer over Siemens

Bora.

Design & Kwaliteit

Bora is specialist in extreem effectieve werkbladafzuiging. De afzuigsystemen beschikken over een strak en minimalistisch design. De vrijwel geruisloze afzuiging zorgt ervoor dat jij altijd in schone lucht kookt, wat zorgt voor optimaal kookplezier.

Meer over Bora

Smeg.

Unieke designs

Smeg staat bekend om haar onderscheidende keukenapparatuur met een retro tintje. De apparatuur is opvallend, trendy en heeft een unieke designlook.

Meer over Smeg

Samsung koelkasten.

vooruitstrevende technologieën

Samsung koelkasten kenmerken zich door vooruitstrevende technologieën en doordachte designs. Dat maakt een Samsung koelkast een ware aanwinst voor jouw keuken.

Meer over Samsung koelkasten

Beko koelkasten.

doordacht design

Beko koelkasten zijn in diverse modellen, maten en kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd een perfect in jouw keuken past. Bovendien hebben ze één ding gemeen en dat is een doordacht design gecombineerd met de nieuwste technologieën.

Meer over Beko koelkasten

Quooker kranen.

revolutionaire uitvinding

Quooker is de uitvinder van de multifunctionele kokendwaterkraan. Vanaf nu komen koud, warm en kokend water in een handomdraai uit één stijlvolle kraan. Lees hier meer over dit revolutionaire merk.

meer over Quooker kranen