Keuken-kastjes.

Basis van iedere keuken

Keukenkastjes zijn onmisbaar in de keuken. Ze zijn praktisch en functioneel dankzij de opbergruimte voor keukengerei, serviesgoed en pannen. Daarnaast zijn de fronten van de keukenkasten allesbepalend voor de stijl van jouw keuken. Immers heeft een witte kaderdeur met knopgreep een heel ander effect dan een mat zwarte, greeploze keukenfront. Kortom, het kiezen van de juiste keukenkastjes is een essentiële stap bij het samenstellen van een keuken. Hello Kitchen vertelt je meer over de verschillende keukenkasten die er zijn en geeft je inspiratie over de mogelijkheden qua stijl.

Verschillende soorten keukenkastjes.

Er zijn diverse soorten en maten keukenkasten met stuk voor stuk unieke voordelen. De meest gangbare variant is de keuken onderkast, waar vrijwel iedere keuken over beschikt. Deze bepalen de opstelling van je keuken en zijn een belangrijke basis voor inbouwapparatuur. Wanneer je gebrek aan ruimte hebt in de breedte voor onderkasten, kun je altijd nog de hoogte in gaan met een keuken bovenkast. Anderzijds is het ook een optie om voor een sfeervolle hoekkeuken te gaan met praktische carrouselkast. Hierdoor gaat er geen ruimte verloren in de hoek. Dankzij de handige draaiplateaus of het volledig uitschuifbare Le Mans systeem kun je altijd goed bij je keukengerei. Een andere manier om de ruimte optimaal te benutten is het kiezen voor een hoge keukenkast, waar je extra veel in kwijt kunt. Ook de slanke, hoge apothekerskast is ideaal om smalle ruimtes op te vullen. Dankzij diverse kleine plateaus in deze kast kun je klein keukengerei netjes en efficiënt opbergen.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Keukenkastjes in diverse stijlen.

De keukenfronten, oftewel de deurtjes van de keukenkasten, zijn bepalend voor jouw keukenstijl. Keukenkastjes beslaan het grootste deel van de ruimte in de keuken en springen direct in het oog. Met een specifieke kleur of materiaal zet je daarom gelijk de toon in jouw keuken. Ben je liefhebber van een strakke, moderne en minimalistische look? Ga dan voor greeploos en overweeg een hoogglans finish in combinatie met een neutrale kleur, zoals wit of zwart. Is landelijk of klassiek meer jouw ding? Dan mag een elegant kaderfront niet ontbreken, net als een klassieke knopvormige greep. Mixen en matchen met kleuren, materialen en stijlen in keukenkastjes kan tegenwoordig ook. Kies bijvoorbeeld voor een warme houtlook onderkast en combineer dit met een moderne, hoogglans witte bovenkast. Of voeg wat kleur toe aan je keuken met een vrijstaande hoge keukenkast in een opvallende tint. Laat deze accentkleur vervolgens terugkomen in de rest van je keuken voor meer eenheid en een unieke uitstraling.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie