Hello trendy keuken-bladen

Natuurlijk & stijlvol

We hebben een aantal nieuwe keukenbladen aan onze collectie toegevoegd. Deze spelen in op de laatste keukentrends. Van prachtig marmer tot stijlvol terrazzo. Er is voor ieder wat wils. Daarnaast zijn de werkbladen verkrijgbaar in diverse stijlvolle tinten. Neem een kijkje in onze ruime collectie en laat je inspireren!

Wit marmer voor een natuurlijke uitstraling

Marmer is een stevig, natuurlijk materiaal en daardoor perfect voor gebruik in de keuken. Niet gek dat marmer behoort tot de trends van dit jaar. Wit marmer ken je vast wel van de Griekse beelden. Daarnaast is wit marmer zeer chique en straalt rust uit. Hierdoor is een wit marmeren aanrechtblad perfect als je van warmte en luxe houdt. Bovendien is wit marmer tijdloos, dat blijkt wel uit het feit dat het in de klassieke oudheid al werd gebruikt en nog steeds ontzettend populair is. In deze blog vind je meer informatie over het creëren van een tijdloze keuken. In onze collectie vind je verschillende wit marmeren keukenbladen, bijvoorbeeld met prachtige grijs-zwarte aders. Deze aders lopen door het blad heen en zijn per keukenblad anders. Met zo’n prachtig wit marmeren keukenblad geniet je van een unieke uitstraling in de keuken.

Ga voor luxe met zwart marmer

Zwart is een kleur die we tegenwoordig steeds vaker terugzien in verschillende stijlen keukens. Zwart is elegant en stijlvol. Wil je een luxe uitstraling in jouw keuken? Dan is een zwart marmeren keukenblad echt wat voor jou. We hebben verschillende zwart marmeren werkbladen in onze collectie. Een zwart marmer keukenblad met witte aders is uniek doordat de print hierdoor bij ieder werkblad anders is. Zo heeft het ene keukenblad grote witte aders en het andere keukenblad kleine, dunne witte aders. Ga je voor dit prachtige keukenblad? Dan is het goed om van tevoren langs te gaan bij een van onze vestigingen om de keukenbladen stuk voor stuk te bekijken. Benieuwd wat de zwarte trendkleur naast werkbladen nog meer te bieden heeft? Lees dan deze blog en laat je inspireren door de stijlvolle keuken mogelijkheden van de kleur zwart.

Terazzo

Een andere trend die we nu steeds vaker tegenkomen is terrazzo keukenbladen. Traditioneel gezien wordt terrazzo gebruikt voor in vloeren. Het woord terrazzo is dan ook Italiaans voor terras. Terrazzo is gemaakt van natuursteen. Het terrazzo aanrechtblad bestaat uit een mix van graniet - en marmer korrels. Deze worden vervolgens gemengd met glas en kleurpigmenten. Een terrazzo werkblad is prachtig en dankzij de verkrijgbaarheid in verschillende kleuren en patronen perfect te combineren met diverse keukenstijlen. Wil je echte luxe ervaren in jouw keuken? Dan is deze trend waarschijnlijk wat voor jou!

De nieuwste keukenbladen met eigen ogen zien?

Zoals we hierboven al noemden zijn alle marmeren en terrazzo keukenbladen stuk voor stuk uniek. Het is dan ook belangrijk dat je met een adviseur bespreekt wat je wensen precies zijn. Zo vind je een marmeren of terrazzo keukenblad die het beste bij jouw keuken past. Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur, zodat je samen de mogelijkheden kunt doornemen. Van dikke tot dunne aanrechtbladen en van grove tot minder grove aders, er is veel mogelijk met deze nieuwe trend in keukenbladen. Ook wat onderhoud betreft kunnen onze adviseurs je alles vertellen. Kom langs in een van onze vestigingen en bekijk de nieuwste keukenbladen met eigen ogen!

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Maak een afspraak

Wil je meer inspiratie opdoen voor jouw industriële keuken? Bestel dan het gratis Hello Kitchen keukenmagazine en ontvang talloze voorbeelden. Ben je benieuwd welke producten het beste bij jouw industriële keukenstijl passen of wil je graag persoonlijke adviezen en tips van onze adviseurs en stylisten? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms. Onze keukenspecialisten helpen je graag bij het uitzoeken van de producten en apparaten die volledig aansluiten bij jouw gewenste keukenstijl. Ook geven zij je graag persoonlijk stijladvies voor het aankleden van jouw industriële keuken. 

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie