Apparatuur-trends van nu.

Innovatief & slim

 Een nieuwe keuken is niet compleet zonder stijlvolle, functionele keukenapparaten. Welke trends zijn er momenteel op het gebied van deze apparaten? We hebben alle laatste keukenapparatuur trends voor je op een rijtje gezet. Zo ben je direct op de hoogte en kun je jouw gebruiksgemak in de keuken verhogen door het plaatsen van deze handige keukenapparatuur.

 1. Kookplaat met geïntegreerde afzuiging

In tegenstelling tot andere traditionele afzuigkappen zijn de afzuigsystemen van Bora geïntegreerd in het aanrecht, waardoor je geen last hebt vrijgekomen stoom of rook. Hierdoor voorkom je dat vervelende kookgeurtjes zich in de ruimte verspreiden. Bovendien heb je dankzij de geïntegreerde afzuiging meer ruimte in de keuken. Met de Bora Pure zijn nare kookgeurtjes verleden tijd. Met de personalisatie optie geniet je daarnaast van jouw favoriete voorkeuren tijdens het koken. Zo kies je bijvoorbeeld zelf welke kleur je wilt. Wel zo handig als je een specifieke accentkleur in je keuken door wilt voeren.

 2. Kokend water kraan

Steeds meer mensen zijn in de afgelopen jaren overgestapt naar een kokendwaterkraan van Quooker. Tegenwoordig zien we steeds vaker keukens in het goud of zwart. Quooker speelt hierop in door de Quooker Cube ook in zwart en goud uit te voeren. De Quooker Cube kan meer dan de vorige Quooker edities. Zo geniet je in een handomdraai van de lekkerste limonades en cocktails. De Cube zorgt er namelijk voor dat je alles uit één kraan kunt halen: kokend, warm, bruisend, koud en gefilterd water. Niet alleen zorgt dit voor meer plezier in de keuken, maar ook voor het bijdragen aan een duurzamere wereld. Het gebruik van plastic flessen wordt namelijk overbodig door het gebruiken van deze kraan. De kraan is eenvoudig te bedienen door in één keer te draaien en te drukken.

3. Slimme keukens

Nieuwe technologieën en mogelijkheden zien we tegenwoordig steeds meer terug in verschillende keukenapparaten. Keukens worden als het ware steeds slimmer. Steeds meer apparaten kunnen zich verbinden aan elkaar dankzij WIFI. Siemens maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de verlichting van Philips HUE te koppelen aan de Siemens Home Connect oven. Het licht in de woonkamer gaat dan knipperen wanneer de oven klaar is met voorverwarmen of klaar is met de bereiding van een gerecht. Ook Miele speelt in op de nieuwste technologieën door de Miele mobile app. Verschillende apparaten kunnen hierdoor bediend en aan elkaar gekoppeld worden. Zo kun je via je mobiele telefoon bijhouden wat de status van je gerecht is.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

4. Ingebouwde koffiemachines

Ook op het gebied van koffiemachines blijven bedrijven innoveren. Want Wie geniet er nou niet van een lekkere kop verse koffie in de ochtend of na het diner? Whirlpool heeft diverse volautomaten op de markt gebracht voor een perfect koffiemoment. Ook deze automaten kunnen aan een app gekoppeld worden, waardoor je je perfect kop koffie zet. Op deze manier bepaal je namelijk zelf de instellingen van de machine. Met de inbouw koffiezetmachines van Siemens haal je een persoonlijke koffiebar in huis. De koffiemachines zijn voorzien van diverse handige technologische snufjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een compleet automatisch reiniging na elke zetbeurt? Zo geniet je iedere dag weer van de heerlijkste koffie.

5. Innovatieve koelkasten


In de afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van voeding. Er is meer behoefte ontstaan naar gezonde voeding. Samsung speelt hierop in door het introduceren van een slimme koelkast. Deze koelkast beschikt over een Twin Cooling-technologie dat zorgt voor een optimale temperatuur en vochtigheid in je koelkast. De versheid, smaak en aroma van je voedingsmiddelen blijven hierdoor optimaal bewaard.

Meer weten?


Wil jij graag meer weten over de laatste trends op het gebied van keukenapparatuur? Kom dan langs bij een van onze vestigingen. Onze adviseurs geven je graag het laatste nieuws op keukengebied. Wil je nog meer inspiratie opdoen voor jouw keuken? Bestel dan ons gratis keukenmagazine en blijf op de hoogte van de laatste keukentrends.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie