Keuken-indelingen.

Efficiënte ruimte

De keukenindeling is een van de eerste keuzes die je maakt bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Vanuit een praktisch oogpunt is de keukenindeling belangrijk, omdat het de hoeveelheid werk- en opbergruimte bepaalt. Daarbij is de keukenindeling afhankelijk van de grootte van je ruimte. Ook bepaalt de keukenindeling de uitstraling en gewenste sfeer. Benieuwd welke keukenindelingen er zijn? Hello Kitchen licht de mogelijkheden voor je toe en geeft je handige tips voor het indelen van jouw keuken.

Van compact recht tot een ruime eilandkeuken.

Een keukenindeling, ook wel de keukenopstelling, bepaalt hoe je de keukenkastjes, apparatuur en andere keukenelementen in de keuken plaatst. Er zijn diverse keukenopstellingen, met ieder hun unieke voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een praktische hoekkeuken met veel opbergruimte en een efficiënte werkdriehoek. Of wat dacht je van een kookeiland als kloppend hart van de woning? Deze opstelling biedt allerlei mogelijkheden voor een ruime, open keuken of een sfeervolle woonkeuken. Kies je voor een keuken met bar, dan creëer je een gezellige, centrale plek in huis waar iedereen samenkomt. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en de mogelijkheden die jouw ruimte toelaat, is er altijd tot een passende oplossing te komen.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Tips voor het inrichten van jouw keuken.

Bij de keuze voor een keukenindeling ben je afhankelijk van de grootte van jouw ruimte. Zo zijn de rechte- of L-opstelling bij uitstek geschikt voor een kleine keuken. Maar je bent zeker niet beperkt tot compacte opstellingen wanneer je een kleine ruimte hebt. Kies er bijvoorbeeld voor om de keuken te verbinden met de woonkamer voor een sfeervolle, open woonkeuken. Wil je juist gaan voor een grote keuken en heb je de ruimte? Kies er dan ook voor om de ruimte optimaal te benutten en verrijk je keuken met een kookeiland. Doordat het eiland midden in de kamer staat, breek je het geheel en creëer je een centraal middelpunt. Voor extra werk- en opbergruimte kun je daarnaast eventueel kiezen voor een inbouwwand met hoge kasten, een hoekkeuken of zelfs een U-keuken. Dankzij slimme en efficiënte oplossingen op het gebied van indeling is er voor iedere ruimte tot een geschikte opstelling te komen die aansluit op jouw wensen.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie