Keuken-decoraties.

Sfeer en gezelligheid

Keukendecoratie maakt jouw keuken helemaal af. Niet alleen zorgt het voor sfeer en gezelligheid; je geeft hiermee ook een persoonlijke, unieke draai aan de keuken. Of laat een specifieke accentkleur terugkomen in de accessoires voor een speels effect. Er zijn heel veel manieren om decoratie-items te verwerken in je keuken. Wil jij graag jouw keuken inrichten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om decoraties te combineren met verschillende keukenstijlen? Hello Kitchen geeft je tips en inspiratie!

Mogelijkheden met keukendecoratie.

Er zijn talloze manieren om decoraties te verwerken in je keuken. Denk bijvoorbeeld aan een modern dienblad of rieten mand die je op het keukenblad plaatst. Plaats hierin kruidenplantjes, pastapotten, flessen olie en eventueel persoonlijke toevoegingen, zoals een schilderijtje of waxinelichthouder. Een decoratieladder leent zich ook heel goed om dergelijke keuken accessoires op te plaatsen. Heb je een grote, lege muur in de keuken? Kies dan voor muurdecoratie in de vorm van muurstickers, een schilderij of een collage van persoonlijke foto’s. En wat dacht je van sfeervolle, houten wandplanken of stoere, stalen regalen? Ideaal om decoratie-items op tentoon te stellen. Accessoires kunnen puur decoratief zijn, maar ook zeker functioneel. Denk bijvoorbeeld aan een stoere, retro koffiemachine, blender of broodrooster. Deze kleine keukenapparatuur kan zeker dienen als decoratieve blikvanger in je keuken.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Decoratie voor iedere keukenstijl.

Welke keuken accessoires en de hoeveelheid ervan is geheel afhankelijk van jouw keukenstijl. Zo staat een landelijke keuken bekend om de vele, nostalgische accessoires. Denk daarbij aan pollepels en pannen aan de muur, sierlijk serviesgoed in de open kasten en kookboeken op de wandplanken. Ook bij de industriële keuken zijn robuuste accessoires van stoere materialen een belangrijk onderdeel van de keukenstijl. Een voorbeeld hiervan zijn  de metalen regalen of stellingkasten die goed gevuld zijn met grote potten, pannen, schalen en groene planten. Daarentegen draait het bij de strakke, moderne keuken om minimalisme en weinig tierelantijntjes. De decoratie die je hier terugvindt bestaat vaak uit grotere accessoires, zoals een grote vaas op het aanrechtblad of een coffee corner met een grote, moderne koffiemachine.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie