Open keuken-kastjes en planken

Speels & trendy

Het gebruik van open keukenkasten en planken is de nieuwste trend in de keuken. Het geeft een speels effect en deze trend is daarom geschikt in bijvoorbeeld een landelijke keuken. De open kastjes en planken zijn ideaal als extra opbergruimte en om je keuken nog gezelliger te maken. Bekijk alle mogelijkheden voor open keukenkastjes en plankjes in jouw keuken bij Hello Kitchen.

Uniek voor elke stijl

Open keukenkasten en planken in de keuken geven een speels effect en passen daarom perfect in een landelijke keuken. De open kasten en planken zijn handig te plaatsen op allerlei verschillende plekken in de keuken, bijvoorbeeld boven of naast het keukenblad. Combineer open kasten en planken met dichte kasten, zodat je minder fraaie keukenspullen nog kunt verbergen. De dichte kasten zorgen dan ook voor wat rust in de keuken, de ruimte krijgt anders al snel een rommelige uitstraling. Ook wanneer je beschikt over een moderne keuken met een strakke uitstraling, kun je gebruik maken van open kasten en planken voor een minder strak en speelser geheel. Het is dan wel belangrijk om de open kasten en planken niet vol te zetten om de moderne look te behouden. Heb je een industriële keuken met een stoere uitstraling? Maak dan gebruik van zwarte, metalen planken of kasten. Gebruik deze plekken om er bijvoorbeeld stoere, robuuste houten schalen op te plaatsen, waardoor de industriële uitstraling nog meer tot zijn recht komt.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Praktisch en sfeervol

De open kasten en planken in de keuken kun je natuurlijk gebruiken als handige opbergruimte, maar deze plekken zijn ook erg handig om de ruimte er sfeervoller uit te laten zien. Plaats wat leuke planten en fotolijsten in de open kasten of op de planken en je keuken ziet er gelijk veel gezelliger uit. Wanneer je de ruimte echt nodig hebt, creëer dan een combinatie van bijvoorbeeld dinerborden met daarnaast een leuk fotolijstje. De open keukenkasten en planken in de keuken zijn ook gelijk de ideale plek om je mooiste schalen en servies op tentoon te stellen. Door er bijvoorbeeld een lampje naast te plaatsen, laat je de aandacht nog meer naar deze keukenkast of plank trekken. Zo is dit unieke gedeelte meteen de blikvanger in jouw keuken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
 

Bent je benieuwd naar alle mogelijkheden van open keukenkasten en planken? Neem dan gerust een kijkje in een van de vestigingen van Hello Kitchen. Er is namelijk nog veel meer mogelijk dan je wellicht denkt. Wil je liever persoonlijke tips en adviezen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij ondersteunen je in alle rust bij het maken van de juiste keuze aan de hand van jouw wensen.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie