Zwarte accessoires in de keuken

Uniek en modern

Zwarte accessoires zijn een ware trend in de keukenwereld. We zien de donkere details in diverse keukenstijlen terug, variërend van strak en modern tot klassiek en landelijk. Met zwarte keukenaccessoires geef je een stijlvolle, exclusieve en mysterieuze draai aan jouw keuken. Kies voor meerdere donkere accessoires om een gevoel van eenheid en balans te creëren. Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn en hoe je voor de gewenste uitstraling zorgt? Hello Kitchen geeft je tips en inspiratie!

                         Combineer diverse zwarte keukenaccessoires

De keuken is een ruimte met veel onderdelen, accessoires en details. Het is daarom ook heel eenvoudig om zwarte accenten aan te brengen in jouw keukeninterieur. Denk daarbij aan vaste keukenonderdelen, zoals een zwarte kraan, spoelbak, inbouwapparatuur of zwarte grepen. Wanneer je jouw huidige keuken een nieuwe look wilt geven, heb je ook keuze uit allerlei ‘losse’ en vervangbare keukenaccessoires. Dat kunnen potten, pannen, dienbladen, keukendoeken en serviesgoed zijn, maar ook kleine keukenapparaten, zoals een koffiemachine, waterkoker, broodrooster of blender. Of wat dacht je van zwarte lampen, barkrukken, wandplanken of een stalen wandrek? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om deze tijdloze kleur de boventoon te laten voeren in jouw keuken.

Bepaal de gewenste look

Een groot voordeel van zwarte keukenaccessoires is dat ze in vrijwel iedere keukenstijl goed tot hun recht komen. Toch zorgt het in ieder type keuken weer voor een unieke look. Zo gaan zwarte accessoires perfect op in het interieur van een donkere, industriële keuken. Anderzijds zorgen ze in een witte, moderne keuken voor een opvallend en gewaagd contrast. In dit geval tover je de donkere accessoires om in echte blikvangers, doordat ze extra naar voren komen bij een lichte basis. Natuurlijk kun je ook gaan voor de gulden middenweg, waar de zwarte details subtiel en tegelijkertijd opvallend zijn. Denk daarbij aan een stoere, betonnen keuken of een keuken met warme houtlook. Zwarte accessoires passen hier altijd goed bij.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Trend: de zwarte keuken

Een trend die niemand ontgaan kan zijn, is de zwarte keuken. Hierbij draait het om een volledig zwarte keuken, waarbij alle kleuren volgens het ‘ton sur ton’ principe op elkaar aansluiten. De keukenkastjes, de grepen of greeplijsten, het werkblad, de achterwand en de apparatuur: alles is uitgevoerd in het zwart of een zeer donkere kleur. Zwarte keukenaccessoires kunnen dan uiteraard niet ontbreken. Ze gaan volledig op in het keukeninterieur en maken daarmee het geheel compleet. Het resultaat is exclusieve, mysterieuze look en een oase van rust.

Maak een afspraak
 

Ben je op zoek naar zwarte keukenaccessoires en wil je graag persoonlijke adviezen van onze adviseurs en stylisten? Maak dan een afspraak in onze showroom. Zij weten alles over zwarte accessoires en helpen je graag met het aankleden van jouw keuken. In de showroom ontdek je bovendien diverse keukenopstellingen met zwarte details, zodat je alvast zelf wat inspiratie opdoet.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie