Keuken-accessoires

Onmisbaar & decoratief

Keukenaccessoires zijn niet alleen een zeer functionele toevoeging aan jouw keuken, vaak beschikken ze ook over een mooi design. Ben jij benieuwd naar wat voor keukenaccessoires jij aan jouw keuken kan toevoegen? Er zijn vele accessoires voor in de keuken te vinden. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze ervoor zorgen dat jij nog sneller en handiger een heerlijke maaltijd bereidt. Daarnaast maken ze koken vaak leuker en gemakkelijker. Keukenaccessoires zijn er in allerlei soorten, vormen, maten en stijlen. Op deze pagina lichten we een aantal van de fijnste keukenaccessoires uit. 

Opbergaccessoires

Opbergaccessoires zijn essentieel om een opgeruimde en ordelijke keuken te creëren. Tegenwoordig zijn opbergaccessoires niet alleen functioneel, maar ook verkrijgbaar in verschillende designs en stijlen. Deze soort accessoires hebben bovendien verschillende toepassingen. Zo heb je bijvoorbeeld bijzondere glazenrekken, om je mooiste wijnglazen in op te hangen. Heb jij niet de luxe van een vaatwasser? Dan kies je uit diverse, uiteenlopend vormgegeven afwasrekken in alle kleuren van de regenboog.

Heb jij keukengerei dat niet in je besteklade past, zoals soeplepels of vleestangen? Dan is een bijzonder emmertje of vaasje om deze in op te bergen een goede oplossing. Trolleys zijn ook keukenaccessoires die opbergen makkelijk maken, omdat je hier bijvoorbeeld al je kruiden of servies in kwijt kunt. Keukentrolleys zijn er bovendien in alle stijlen: met een houten, landelijk karakter of een strak vormgegeven metalen variant. Vershouddozen en voorraadbussen zijn eveneens erg fijn om je voedsel in op te bergen.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Keukengerei

Er is oneindig veel keukengerei dat koken makkelijker en leuker maakt. Snijplanken zijn bijvoorbeeld een onmisbare keukenaccessoire in elke keuken. Of je nu gaat voor kleurige, plastic snijplanken of een rustieke houten snijplank: een keuken kan niet zonder dit fijne accessoire. Een elektrische pepermolen is niet alleen makkelijk te hanteren, het is ook nog eens goed voor het milieu omdat je niet telkens een nieuw plastic pepermolentje hoeft te kopen. Daarnaast is er een oneindig aanbod keukenaccessoires die handig zijn bij het bereiden van een maaltijd. Denk daarbij aan een spiraalsnijder waarmee je bijvoorbeeld courgetti maakt, een ijsschep waarmee je de prachtigste desserts creëert of een vergiet waardoor jij niet hoeft te klungelen met het vasthouden van de deksel wanneer je jouw aardappelen afgiet.

Kom langs in onze showroom

Naast de diverse accessoires die we op deze pagina hebben genoemd, zijn er natuurlijk nog veel meer keukenaccessoires die het koken en reilen en zeilen in de keuken vereenvoudigen. Ben jij benieuwd naar het aanbod van Hello Kitchen? Kom langs in een van onze showrooms en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment keukenaccessoires.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie