Unieke prints in de keuken

vrolijk & hip

Houd jij van een unieke uitstraling in de keuken? Denk dan eens aan vrolijke prints en unieke designs op de achterwand of vloer in de keuken. Bekleed een deel van de achterwand met unieke tegels of behang en creëer zo een levendige uitstraling in de ruimte. Ben jij benieuwd hoe je jouw keuken kan verrijken met stijlvolle prints? Hello Kitchen geeft je tips en inspiratie. Ontdek hier de keukens met een unieke print van Hello Kitchen.

Keuken Rizer

De hippe wand in keuken Rizer-266 past helemaal binnen de vintage trend van dit moment. De print heeft een typerende vintage uitstraling dankzij de pastelkleuren en de authentieke designs. De opvallende wand wordt gecombineerd met een keuken in neutrale kleur, waardoor de print perfect tot zijn recht komt. De keuken is voorzien van een licht werkblad met natuursteenlook en lichtgrijze keukenkastjes. De Retro Schneider koelkast en de matzwarte keukenkraan versterken het nostalgische effect in de ruimte. Ontdek keuken Rizer hier bij Hello Kitchen. 

Keuken Shields

De landelijke keuken Shields-413 is voorzien van een trendy print op een achterwand van de keuken. Een zijde van de keuken is voorzien van deze unieke print en de andere keukenwand van een neutrale, bijpassende houtlook print. De kleuren van deze print zijn goed terug te zien in de rest van de keuken. De kleur zwart komt terug in het werkblad, de spoelbak, kraan en grepen. De bruine tinten van deze opvallende print komen terug in de keukenkastjes en in de houtlook achterwand. De gekaderde fronten en de klassieke handgrepen op de keukenkastjes versterken de landelijke uitstraling in de keuken. Ontdek de stijlvolle keuken Shields hier bij Hello Kitchen.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Keuken Avelon

Keuken Avelon-028 straalt een en al levendigheid uit. Dit heeft de keuken voornamelijk te danken aan de unieke, botanische print op de achterwand. De kleurrijke achterwand wordt gecombineerd met natuurlijke details, zoals de groene keukenkastjes, bronzen spoelbak en kraan en het houten aanrechtblad. Deze combinatie versterkt de unieke uitstraling in de ruimte. Ook de grove houtstructuur in het aanrechtblad draagt bij aan het natuurlijke effect in de keuken. De kleurrijke en sfeervolle keuken is voorzien van alle gemakken. Ontdek keuken Avelon hier.

Portugese tegels in de keuken


Ook Portugese tegels in de keuken zijn een echte aanrader. Deze tegels zorgen voor een originele en unieke look in de ruimte. De creatieve patronen hebben vaak een natuurlijke kleur en kunnen zowel op de vloer als op de achterwand geplaatst worden. Mix wand- of vloertegels met verschillende patronen door elkaar en zorg voor een extra uniek en levendig effect in de keuken. 

Maak een afspraak
 

Ben je benieuwd welke sfeermakers het beste passen in jouw keuken? En wil je graag persoonlijke adviezen en tips van onze adviseurs en stylisten? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms. Onze keukenspecialisten helpen je graag bij het uitzoeken van een keukenstijl en -inrichting die helemaal aansluit bij jouw wensen. Ook geven zij je graag persoonlijk stijladvies voor het aankleden van jouw keuken.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie