keuken-trends.

stijlvol & opvallend

De keukentrends van 2019 variëren van felle kleuren tot natuurlijke materialen. In de trendkeukens van dit jaar zien we daarnaast ook veel wandplanken, regalen en open kasten. Kortom, het draait allemaal om stijlvolle, opvallende keukens met een persoonlijke draai. Meer weten? Hello Kitchen vertelt je over de keukentrends van 2019.

Felle en matte kleuren.

In de trendkeukens van dit jaar mogen kleuren niet ontbreken. We zien steeds meer keukens in felle kleuren, zoals geel, rood en groen. Wanneer je het iets minder groots aan wilt pakken, kun je ook kiezen voor een felle accentkleur. Dat is een kleur die je in bepaalde keukenelementen terug laat komen, zoals de koelkast, het koffiezetapparaat, de eetstoelen en potten of vazen. Kleur zien we ook steeds vaker terug in bijvoorbeeld kranen. Denk aan gekleurde kranen in zwart, wit of brons. Bij de ‘black is back’ trend draait het om een volledig zwarte keuken met ton sur ton kleurgebruik. Hiervoor is een zwarte of donkere, bronzen kraan bij uitstek geschikt. Wanneer je dan ook voor een matte kleur gaat, heb je weer een trend te pakken. Matte kleuren in zowel keukenkasten als apparatuur, kranen en spoelbakken zijn namelijk ook razend populair.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Natuurlijk materiaalgebruik.

Een andere trend op keukengebied is het gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan hout, beton en natuursteen. Een houten keuken straalt warmte uit en combineert perfect met een landelijke of klassieke keukenstijl. Met een ruime opzet, natuurstenen blad en oog voor detail past deze keuken helemaal binnen de ‘village’ keukentrend. Anderzijds sluit een betonlook keuken weer heel goed aan op de industriële keukentrend. Met natuurlijke materialen creëer je een trendy keuken die levendigheid, luxe en sfeer uitstraalt.

Planken en open kasten.

 

Wil je graag een persoonlijke draai aan jouw keuken geven? Kijk dan zeker eens naar wandplanken, regalen en open kasten. Deze bieden ruimte om mooi serviesgoed of unieke decoratie-items tentoon te stellen. Een elegante kop en schotelset, stijlvolle potten voor pasta en specerijen of gezellige plantjes. Door jouw favoriete accessoires uit te stallen in de open kasten of op de planken creëer je een uniek en persoonlijk geheel.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie