Gekleurde spoelbakken & kranen

Een unieke blikvanger

Spoelbakken en kranen in de keuken hoeven tegenwoordig niet meer in de kleur rvs. Gekleurde spoelbakken en kranen zijn een echte keukentrend. Door een gekleurde spoelbak of kraan te kiezen, creëer je een unieke en stijlvolle blikvanger in de keuken. De spoelbak en kraan zijn tegenwoordig bovendien meer dan alleen praktische onderdelen in de keuken. Er wordt nu meer aandacht besteed aan de uitstraling en het design hiervan.

Creëer een unieke blikvanger

Met een spoelbak en een kraan die een andere kleur hebben dan rvs, ontstaat er al direct een unieke look. Tegenwoordig zijn spoelbakken en kranen verkrijgbaar in meer verschillende kleuren dan vroeger. Wil jij ook een gekleurde spoelbak of kraan in de keuken? Let dan als eerste op de kleur van het keukenblad. Dit is namelijk de kleur waarmee jouw spoelbak en kraan moet matchen. Heb je een donker, granieten keukenblad? Dan zijn een zwarte spoelbak en kraan een goede keuze. Hiermee creëer je een stijlvol geheel. Hetzelfde geldt voor een witte spoelbak en kraan wanneer je beschikt over een wit keukenblad. Wil je juist contrast creëren en van jouw kraan en spoelbak echte blikvangers maken? Ga dan voor goud- of koperkleurig.

Combineer diverse kleuren

Meestal wordt ervoor gekozen om een spoelbak en kraan in dezelfde kleur te kopen. Maar natuurlijk kun je er helemaal je eigen draai aan geven. Vind je dit misschien teveel van het goede? Dan kun je natuurlijk ook gewoon de kraan of spoelbak in de neutrale rvs kleur houden. Rvs gaat namelijk nooit uit de mode en zo heb je toch een uniek, gekleurd object in de keuken. Combineer bijvoorbeeld een rvs kraan met een zwarte spoelbak. Of ga je liever voor een stijlvolle, gouden kraan met rvs spoelbak? Welke combinatie je ook kiest, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Kom naar de showroom

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van gekleurde spoelbakken en kranen? Neem dan gerust een kijkje in een van onze winkels. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij je keuze. Wil je liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Download dan ons gratis magazine en laat je inspireren.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie