hoogglans keukenblok

Keukenblok.

eenvoudig en compact

Een keukenblok lijkt op een gewone keuken, maar bestaat uit één blok met een spoelbak en soms een kookplaat of koelkast. Een keukenblok is kleiner dan een gewone keuken en is daarom geschikt voor een kleine ruimte, zoals een bijkeuken. 

Wat is een keukenblok?

Een ander woord voor keukenblok is pantry keukens, omdat ze geassocieerd worden met een voorraadkast. Ga in een keuken met keukenblok creatief aan de slag door het uitbreiden van de ruimte met verschillende soorten kasten. De opbergruimte wordt hierdoor vergroot en geeft de ruimte een andere uitstraling. 

 

Verschillende functies

Keukenblokken komen met verschillende functies, zo kan je het geschikte blok voor in jouw (bij)keuken zoeken. Kies voor een keukenblok met apparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser en oven voor meer mogelijkheden. Om de opbergruimte te vergroten is een keukenblok met lades en kasten ideaal. Plaats onderkastjes of bovenkastjes.

Voor meer gezelligheid en sfeer kan je kiezen voor een keukenblok met bar. Het is de ideale plek om samen een drankje te drinken of om aan te werken. Een keukenblok met kookeiland geeft meer luxe en warmte en zorgt voor extra werkruimte in de keuken. Dit is ideaal in een wat grotere keuken en als je een groot gezin hebt. Er is namelijk genoeg plek om te werken, samen te koken en bij elkaar te komen. Met een keukenblok en kookeiland maak je jouw keuken echt compleet. 

 

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Afmetingen keukenblok

 De afmetingen van het keukenblok zijn afhankelijk van de ruimte waar je het keukenblok plaats. De maten variëren tussen 120 cm, 150 cm en 180 cm. De grotere keukenblokken zijn tussen de twee en drie meter.

 Stijlen 
 

Keukenblokken zijn er in verschillende kleuren en stijlen.  Een aanrechtblad van rvs is hygiënisch, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Een houten keukenblok geeft een warme en sfeervolle uitstraling en geschikt voor iedere omgeving. Zwarte en witte keukenblokken zijn strak en modern. Een wit keukenblok staat goed in een landelijke omgeving. 

Kosten 
 

Keukenblokken zijn goedkoper dan bijvoorbeeld U-keukens of L-keukens. De prijs is afhankelijk van de functies die je kiest. Een keukenblok met spoelbak is goedkoper dan een keukenblok met kookeiland. Er zit ook een verschil in kleur en materiaal, hout is bijvoorbeeld geschikt materiaal als je niet te veel geld wilt besteden. 

Advies nodig? Maak een afspraak


Misschien heb je al bepaalde wensen voor jouw nieuwe keukenblok. Kom langs in een van onze showrooms en laat je inspireren en adviseren. Bij Hello Kitchen helpen wij je graag. Plan vrijblijvend een afspraak in bij een van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden. 

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie