design keuken met rvs werkblad

RVS                    keukenblad

Met een rvs keukenblad geniet je van vele voordelen. De moderne, tijdloze uitstraling past prachtig in diverse keukenstijlen. Bovendien is een aanrechtblad van roestvast staal erg praktisch; het blad is extra hygiënisch en staat bekend om z’n lange levensduur.

Bovendien vergt een rvs keukenblad weinig onderhoud en is het blad zeer hittebestendig. Het is dan ook niet voor niets dat een rvs aanrechtblad populair is in de keuken. 

De voor- en nadelen van een rvs keukenblad

Eén van de grootste voordelen is het sterke materiaal. Roestvast staal bestaat uit verschillende metalen die, zoals de naam al zegt, een roestvaste eigenschap heeft. Een rvs keukenblad kan dan ook goed tegen hitte.

Dankzij de naadloze afwerking is een rvs werkblad geheel waterdicht en hebben bacteriën nauwelijks een kans, waardoor je geniet van een zeer hygiënisch blad dat gemakkelijk te onderhouden is. Bovendien is een rvs keukenblad erg duurzaam en gaat jarenlang mee. 

Hoewel een rvs keukenblad heel stevig is, is het blad wel krasgevoelig. Gebruik dus altijd een snijplank op een rvs aanrechtblad om eventuele beschadigingen te voorkomen. 

Rvs aanrechtbladen met spoelbak

Een rvs keukenblad is ideaal om te combineren met een spoelbak. Veel spoelbakken worden uitgevoerd in roestvast staal. Zo creëer je met een rvs keukenblad inclusief spoelbak een strak en stijlvol geheel in de keuken. Het is ook mogelijk een andere kleur spoelbak te kiezen voor een uniek contrast met het rvs aanrechtblad, bijvoorbeeld met een goudkleurige spoelbak in een rvs werkblad. 

Rvs werkblad op maat 

Dankzij het veelzijdige materiaal kan jouw nieuwe rvs keukenblad volledig op maat worden gemaakt. Zo kun je de afmetingen, dikte en vorm helemaal zelf bepalen. Onze adviseurs helpen je graag verder bij het samenstellen van jouw ideale rvs aanrechtblad. 

Warmgewalst rvs 

Een relatief nieuwe techniek is het warmwalsen van een rvs keukenblad. De structuur van het rvs werkblad wordt hierdoor anders dan bij een koudgewalst rvs aanrechtblad. Met een warmgewalst rvs keukenblad ontstaat een natuurlijke uitstraling, met een matte afwerking en unieke structuur. Bovendien is het blad vaak een stuk dunner. 

Rvs keukenblad kopen

 De prijs van een rvs keukenblad loopt erg uiteen. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van diverse factoren, zoals de dikte, vorm en afmetingen. De gemiddelde prijs ligt tussen de €200,- en €300,- per meter. Benieuwd naar de kosten van jouw nieuwe betonnen keukenblad? Onze adviseurs helpen je graag met een prijsopgave. 

Advies nodig? Kom langs in de showroom!
 

Ben je op zoek naar een rvs aanrechtblad voor jouw keuken? Of wil je onze andere keukenbladen komen bekijken? Maak dan een afspraak! Onze keukenadviseurs staan voor je klaar in één van onze showrooms. 

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie