houten L-keuken

L-keukens.

Multifunctioneel

L-keukens

Een L-keuken is een veelzijdige keukenopstelling waar je allerlei kanten mee op kunt. Bovendien past een L-keuken in vrijwel elke ruimte; of je nou een grote of kleine ruimte tot je beschikking hebt. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met L-keukens? Wij vertellen je er graag meer over! 

Verschillende opstellingen voor een L-keuken

Een L-keuken is mede zo populair omdat er veel opstellingen mogelijk zijn. Een L-keuken met bar zorgt voor een gezellige plek om te borrelen, ontbijten of de krant te lezen. Een bar in jouw L-keuken plaats je met een kant aan de wand en neemt ietwat extra ruimte in beslag. Beschik je over meer ruimte voor jouw keuken? Dan is een L-keuken met eiland wellicht een perfecte keuze voor jou.

Een L-vormige keuken met eiland creëert een prachtige, ruimtelijke en luxueuze uitstraling. Een L-keuken met kastenwand is ideaal als je een ware thuiskok bent en veel keukenspullen hebt. In deze kastenwand kun je dan al uw keukenproducten opbergen. Een L-keuken met hoge kasten past perfect bij de kleinere ruimtes. Hoge kasten nemen namelijk relatief weinig ruimte in beslag, maar je kunt er toch veel in kwijt.

Kleine L-keukens

Een L-keukens is een perfecte keuze als je over weinig ruimte beschikt. Een L-keuken neemt namelijk slechts twee wanden in beslag, waardoor het vrijwel in elke ruimte past. Indien je gaat voor een kleine L-keuken, is het aan te raden om bovenkastjes te kiezen. Dit zorgt er namelijk voor dat je toch voldoende ruimte heeft om jouw keukenspullen in op te bergen. Zo werk je de hoogte in en creëer je opbergmogelijkheden zonder dat het ten koste gaat van de ruimte. 

L-keukens in verschillende kleuren en stijlen

Een L-keuken is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Zo vind je altijd de L-keuken die bij je past. Een L-keuken is bijvoorbeeld te verkrijgen in het zwart. Zwarte L-keukens passen helemaal bij de huidige trends. Deze kleur zorgt voor een chic en strak geheel en past perfect bij de industriële en moderne sfeer. Ook een witte L-keuken is een prachtige keuze. Wit zorgt voor een ruimtelijke en open uitstraling, wat erg goed past bij de landelijke sfeer.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Kosten L-keuken

De totale kosten voor jouw L-keuken is afhankelijk van veel verschillende factoren. Zo is er een groot verschil in het formaat. Een grote L-keuken zal prijziger uitvallen dan een kleine L-keuken. Daarnaast kun je kiezen voor goedkoop of voor duur apparatuur, waardoor er ook prijsverschil zal zijn. Een L-keuken begint bij ongeveer 5000 euro. 

 Advies nodig? Plan een afspraak in een van onze showrooms!


Is een L-keuken iets voor jou? Kom dan gerust langs in één van onze winkels. Maak van tevoren een afspraak zodat onze keukenadviseur alle tijd heeft om je te helpen. Liever eerst meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat je inspireren. 

 

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie