modern antraciet keuken met bar

Keuken met bar.

Hip en gezellig

Waarom een bar in de keuken?

Een bar is tegenwoordig helemaal hip en in vele huishoudens te vinden. Een bar in de keuken heeft meer pluspunten dan je op het eerste gezicht zou vermoeden. Door een bar te plaatsen in de keuken creëer je meteen een gezellige sfeer. Familie of vrienden kunnen plaatsnemen aan de bar, terwijl jij tegelijkertijd kunt kletsen en koken, ideaal toch? Het aanbod van een keukenbar is enorm groot. Voor elk soort interieur is een passende keukenbar te vinden. Hello Kitchen vertelt je graag meer over de mogelijkheden van een keukenbar. 

 

Diverse mogelijkheden van een keuken met bar

Een keuken met een bar is in verschillende opstellingen mogelijk. Je kan bijvoorbeeld de bar als een centraal eiland in de keuken plaatsen, waardoor er een parallel keukenbar ontstaat. Deze opstelling is ideaal wanneer je meer ruimte voor de keuken tot je beschikking hebt. Ook een kookeiland met bar behoort dan tot de mogelijkheden.

Een andere optie is om van de bar een schiereiland te maken voor een hoekopstelling of een U-keuken. Deze opstellingen zijn ideaal voor de wat kleinere keukens. Het is ook mogelijk om de bar tegen een muur aan te plaatsen in de keuken, zodat je in een kleine ruimte toch een leuke bar kunt plaatsen.

Spreekt de rechte keuken je wat meer aan en wil je toch kunnen genieten van een bar? Ga dan voor een rechte keuken met bar. Ben je op zoek naar veel opbergruimte, een praktische opstelling en gezelligheid? Dan is de L-keuken met bar de ideale keukenopstelling voor jou! Welke opstelling je ook kiest, de bar biedt een en al gezelligheid in de keuken. 

Afmetingen bar in een grote keuken versus bar in een kleine keuken

De afmetingen van de keukenbar zijn geheel afhankelijk van je keukenruimte en eigen wensen voor de inrichting. Bij een grotere keuken heb je net wat meer mogelijkheden dan bij een kleine keuken. Een keuken met bar is vooral populair, omdat het eiland een diep werkblad heeft wat luxe uitstraalt. Hello Kitchen voorziet je graag van advies over de juiste afmetingen, maak een afspraak met onze deskundige adviseurs. Zij helpen je graag verder. 

 

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Tips voor keukens met een bar

Een keuken met bar voorziet kleine woningen van vele voordelen. Het kan als een vervanging dienen van bijvoorbeeld een grote eettafel. Het is niet alleen erg praktisch maar ook erg gezellig. Maar ook voor een grote woning kan de keuken met bar veel bieden. Een hoge bartafel kan namelijk dienen als extra werkruimte en bij zowel het ontbijt als het avondeten kun je met zijn allen aan de bar schuiven. Mocht je meer opbergruimte willen creëren? dan kan je natuurlijk altijd handige lades in de keukenbar plaatsen. Wil je vanuit huis inspiratie opdoen over de tofste nieuwe trends in de keuken? Bestel dan het gratis keukenmagazine van Hello Kitchen en ontvang een boek vol keukens. 

Advies nodig over de keuken met bar?
 

Enthousiast geworden over een keuken met bar? Kom lekker ongestoord inspiratie opdoen bij Hello Kitchen! Ben je bij een Hello Kitchen winkel in de buurt? Loop dan zeker even binnen. Mocht je advies willen van onze adviseurs? Maak dan online een afspraak. Wij helpen je graag verder met je zoektocht naar de gewenste keuken. 

 

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie