grijze rechte keuken

Rechte keukens.

Compact en veelzijdig

Rechte keuken

Een rechte keuken brengt veel voordelen met zich mee. Een keuken in een rechte opstelling maakt efficiënt gebruik van de ruimte. Dit is ideaal wanneer je over weinig ruimte beschikt. Ook als je over veel ruimte beschikt, is een rechte opstelling van de keuken een goede keuze. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van rechte keukens! 

Afmetingen rechte keuken

Een rechte keuken past in vrijwel elke ruimte. Je hebt slechts één muur nodig. Dit is ideaal als je een kleinere ruimte hebt. Een keuken met een kleine afmeting past dan perfect. Kies bijvoorbeeld voor een rechte keuken van 3 meter lang of een rechte keuken van 4 meter.

Beschik je over een grotere ruimte? Met een rechte keuken behoud je de ruimtelijke uitstraling. Als je over voldoende ruimte beschikt is een rechte keuken van 5 meter lang of misschien wel een rechte keuken van 6 meter de ideale keuze. Met deze keukens beschik je bovendien over ruime opbergmogelijkheden en veel werkplek. 

Verschillende opstellingen voor een rechte keuken

Voor een smalle ruimte is een rechte keuken de perfecte oplossing. Beschik je over meer ruimte? Dan heb je meerdere mogelijkheden met een rechte keuken. 

Rechte keuken met kasten

Een lange rechte keuken zonder bovenkastjes behoud de ruimtelijke sfeer in de keuken. Om toch te zorgen voor voldoende opbergmogelijkheden kun je kiezen voor een rechte keuken met een kastenwand. Wanneer je over weinig ruimte beschikt is een rechte keuken met bovenkastjes ideaal om de keukenspullen in op te bergen. 

Rechte keuken met bar

Met een rechte keuken met bar creëer je een echte, gezellige woonkeuken. Plaats een bar enkele meters van de keuken, zodat je gasten of huisgenoten gezellig bij de keuken zitten terwijl jij aan het koken bent. 

Rechte keuken met eiland

Heb je voldoende ruimte voor de rechte keuken? Een rechte keuken met eiland kun je gebruiken als bar én als verlenging van de rechte keuken. Dit gedeelte kun je gebruiken om maaltijden te bereiden of gezellig met je gasten of huisgenoten te borrelen of eten. 

 

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Rechte keukens in verschillende kleuren en stijlen

Rechte keukens zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen. Zo weet je zeker dat je de keuken vindt die bij jou past. We lichten er graag een aantal voor je uit.

Zwart
 

Zwarte keukens zijn een ware trend. Ze zorgen voor een luxe, elegante uitstraling in de ruimte. Bovendien past een zwarte keuken perfect in verschillende stijlen, zoals industrieel en modern.

Wit
 

Een witte keuken zorgt voor een open en ruimtelijke uitstraling. Dit is ideaal als je over weinig ruimte beschikt, want zo lijkt de ruimte toch groter. Een witte keuken past het beste in een moderne en klassieke stijl.

Modern
 

Een moderne keuken heeft een strakke, rechte afwerking. Een keuken in de moderne stijl is verkrijgbaar in talloze kleuren. Let hierbij vooral op de afwerking. Een moderne keuken beschikt voornamelijk over een hoogglans afwerking.

Landelijk
 

Een landelijke keuken beschikt over warme kleuren en natuurmaterialen, zoals hout. De kleuren die veel gebruikt worden zijn gebroken wit, taupe en bruin. Ook groen zien we veel terug in de landelijke keuken. Zorg vooral voor een zachte afwerking en gebruik zo min mogelijk harde kleuren, zoals knalrood of felblauw. 

Kosten rechte keuken
 

De kosten van een rechte keuken zijn erg uiteenlopend. Zo kunt u al een keuken in een rechte opstelling kopen vanaf 4000 euro. Maar er zijn ook rechte keukens die verkocht worden voor 13000 euro. De belangrijkste factoren van de prijs zijn het formaat van de keuken en de gewenste apparatuur. 

Advies nodig? Plan van een afspraak in een van onze showrooms!


Ben je ook op zoek naar een nieuwe rechte keuken? Neem dan gerust een kijkje in onze winkel! Advies nodig van een van onze deskundige keukenadviseurs? Maak dan van tevoren een afspraak. Zo hebben zij alle tijd om jou goed te helpen. 

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie