zwarte moderne keuken

Moderne Keukens.

Eigentijds & Veelzijdig

De moderne keuken is strak, eigentijds en veelzijdig. Er zijn talloze uitvoeringen zodat er altijd een moderne keuken is die past in jouw interieur. In de basis heeft een moderne keuken een strak en minimalistisch design. Op het gebied van kleur, materiaal en opstelling zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je meer weten over keukens in moderne stijl? Hello Kitchen vertelt je over strakke keukens, moderne keukens met kookeiland en de combinatie met hout.

Strakke keukens.

Een belangrijk kenmerk van de moderne keuken is een strakke afwerking. Dat wil zeggen dat er weinig afleidende elementen zijn en het design recht en hoekig is. Vaak hebben strakke keukens daarom greeploze keukenfronten. De kastjes en laden zijn dan te openen met ofwel een push-to-open systeem, ofwel een bijna onzichtbare greeplijst. In dit geval zijn alleen de belijningen tussen de kasten zichtbaar, wat een strak lijnenspel creëert. Een strakke keuken is vaak ook in één kleur uitgevoerd, bijvoorbeeld volledig hoogglans wit of mat zwart.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Moderne keukens met kookeiland.

Hoewel moderne keukens in alle opstellingen verkrijgbaar zijn, past een eilandopstelling extra goed bij het karakter van deze keukenstijl. Het rechthoekige design van een kookeiland in combinatie met greeploze, brede laden zorgt voor een strak aanzicht. Bovendien straalt een eilandkeuken luxe en exclusiviteit uit, wat ook goed samengaat met de moderne keukentrend. Een moderne hoekkeuken is een populair alternatief voor een eiland. Deze opstelling is ruimtebesparend, maar heeft eveneens een ruimtelijke uitstraling. Bovendien kun je een hoekkeuken functioneel inrichten en heb je alles direct bij de hand.

Moderne keukens met hout.
 

Hout is een materiaal dat we steeds vaker terug zien in de keuken. Het zorgt voor een warme en natuurlijke look in iedere ruimte. Zeker in de strakke, moderne keuken zorgt dat voor een bijzonder contrast. Moderne keukens met hout zijn daarom niet voor niets razend populair. Hout is mooi te verwerken in bijvoorbeeld de wandkasten, het keukenblad of zelfs enkele keukenkastjes. Wil je het wat subtieler aanpakken? Ga dan bijvoorbeeld voor houten wandplanken, houten nisjes of een houten barplank aan het kookeiland. De moderne houten keuken is op talloze manieren samen te stellen.  

 

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie