Banks-238

Hoekkeuken

hero image

In deze moderne keuken zorgt het strakke lijnenspel voor een stijlvolle en minimalistische look. Het ontwerp heeft een open sfeer met bijzondere contrasten.

De greeploze keuken is uitgevoerd in een warme, lichte crèmetint met hoogglans afwerking. Deze lichte keukenfronten passen perfect bij het trendy werkblad in marmerlook.

De donkerhouten achterwand zorgt voor balans en geeft de ruimte een warme, sfeervolle look.

Maak een afspraak
Banks-238
Prijs zoals opgesteld: € 7.213
Kasten € 3.187
Werkblad € 1.440
Apparatuur € 2.031
Spoelbak € 285
Kraan € 270

De keuken is al leverbaar vanaf € 4.503

Maak een afspraak

De keuken staat in een hoek die deels vrij staat in de ruimte. Dankzij de compacte opstelling is alles binnen handbereik.

Bovendien berg je keukenspullen en voorraad eenvoudig op in de praktische keukenkasten en brede lades.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk