Rizer-263

Hoekkeuken

hero image

Deze keuken past in iedere woonruimte dankzij het tijdloze design. De ruime hoekopstelling zorgt voor veel opberg- en werkruimte. De keuken is uitgevoerd in een matte antracietkleur en heeft witte accenten.

De roestvrijstalen grepen passen eveneens helemaal binnen het tijdloze keukendesign. De keuken is voorzien van diverse luxe kasten.

Zo bestaat deze uit een moderne draaicarrousel, waardoor er geen ruimte verloren gaat in de hoek van de keuken.

Maak een afspraak
Rizer-263
Prijs zoals opgesteld: € 8.778
Kasten € 5.191
Werkblad € 602
Apparatuur € 2.415
Spoelbak € 300
Kraan € 270

De keuken is al leverbaar vanaf € 6.676

Maak een afspraak

Ook zorgen de apothekerskast en korflades voor veel praktische opbergruimte. De wandkasten hebben een innovatief push-to-open systeem. Met slechts een duwtje openen de kasten automatisch.

Bovendien zorgen de greeploze fronten voor een rustig beeld. Alle benodigde apparatuur van het topmerk Siemens is aanwezig.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk