Rizer-261

Hoekkeuken

hero image

In deze Scandinavische hoekkeuken zorgen de witte basiskleur en lichte houttint voor een minimalistische look. De mat witte kleur van de keukenfronten vormt een mooi contrast met de subtiel gouden grepen.

Het werkblad van hout loopt gedeeltelijk door op de achterwand en brengt extra warmte in de ruimte. Dankzij de ruime hoekopstelling heeft deze keuken veel opbergruimte.

 

Maak een afspraak
Rizer-261
Prijs zoals opgesteld: € 8.105
Kasten € 4.572
Werkblad € 1.233
Apparatuur € 1.835
Spoelbak € 285
Kraan € 180

De keuken is al leverbaar vanaf € 5.712

Maak een afspraak

 

De open vakken in de keuken bieden plaats aan serviesgoed of decoratieve spullen. Dat zorgt voor een speelse uitstraling en past helemaal binnen de Scandinavische keukentrend.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk