Jouw nieuwe keuken. Zo doen wij dat.

En gewoon direct de beste prijs. Heel normaal bij Hello Kitchen. Want ieder onderdeel van jouw nieuwe keuken heeft een vaste lage prijs. Tijdens het samenstellen zie je meteen het prijsverschil van de verschillende opties. Zo maak je je eigen slimme keuzes. En onderhandelen hoeft bij ons niet, want je krijgt bij Hello Kitchen gewoon direct de laagste prijs.

Maak een afspraak

Inspiratie.

Alle stijlen, alle opstellingen. Samen ontdekken en ervaren.

Transparantie.

Gewoon direct de beste prijs. Onderhandelen is niet nodig.

Gemak.

Jij kiest. Wij helpen in alles. Bij ons in de winkel of bij jou thuis.

You inspire. We create.

Jij deelt jouw inspiratie, wij creëren de keuken en regelen de rest. Leuk, makkelijk en transparant. Bij Hello Kitchen zie je hoe leuk een keuken kopen is. Begin bijvoorbeeld eens met het bekijken van dé 7 trends van dit moment. Ben je al wat verder? Breng je inspiratie samen op jouw Kitchen Board.

Hello keukenadvies.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van de 7 Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. En onthoud: Jij kiest, wij helpen met alles.

Apparatuur van bekende merken

Bij Hello Kitchen weten wij dat de apparatuur een belangrijke keuze en serieuze investering is. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je precies dat product krijgt dat aan jouw wensen en behoeften voldoet. Om het overzichtelijk te houden bieden we je de keuze uit drie apparatuursets van bekende merken: AEG, Whirlpool en SIEMENS

1001 mogelijkheden

Welke stijl je ook zoekt: bij ons ga je het vinden. Tijdloos design en de allernieuwste trends zoals botanical of vintage. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Vertel ons wat je stijl is en we laten je alle mogelijkheden zien: je zult ervan versteld staan. Dus ook als je het niet direct ziet hebben we het toch in huis!

Hello inspiratie.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Download magazine