Robson-CK311

Hoekkeuken

hero image

Deze klassiek-moderne keuken kenmerkt zich door het strakke lijnenspel. De keuken is uitgevoerd met een sierlijke kroonlijst aan de bovenkant van de keukenkasten en authentieke pilasters aan de zijkant van de keukenfronten. Dat maakt ‘m enorm knus met een old school uitstraling. Omdat deze keuken naast de rechte opstelling een losstaande smalle kastenwand heeft krijg je een ruimtelijk gevoel.

De keukenfronten zijn uitgevoerd in mat wit, wat zorgt voor een chique, landelijke uitstraling. Deze look wordt helemaal afgemaakt met een goldlook kraan.

Maak een afspraak
Robson-CK311
Prijs zoals opgesteld: € 13.989
Kasten € 7.813
Werkblad € 1.639
Apparatuur € 3.475
Spoelbak € 390
Kraan € 370
Accessoires € 302

De keuken is al leverbaar vanaf € 12.103

Maak een afspraak

Met de roze achterwand krijg je een schattige keuken. Maar dankzij de neutrale kleur van deze keuken kun je ‘m ook stoerder maken.

Wat denk je van donkergroen, of een gek behangetje?

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk