Banks-239

Rechte keuken

hero image

Houd het lekker simpel! Deze hoogglans witte keuken zorgt voor een prachtige minimale uitstraling van jouw keuken. Met deze hoekkeuken kom je nooit ruimte tekort dankzij de brede lades en de ruime bovenkasten.

De keramische kookplaat valt bijna weg op het donkere werkblad met een natuursteen-look. Dat matcht weer met de zwarte afzuigkap en staat super mooi in contrast met de witte afwerking van de fronten.

Maak een afspraak
Banks-239
Prijs zoals opgesteld: € 8.881
Kasten € 4.167
Werkblad € 1.872
Apparatuur € 2.167
Spoelbak € 370
Kraan € 120
Accessoires € 185

De keuken is al leverbaar vanaf € 8.542

Maak een afspraak

De greeploze kastjes en de rechte rvs-spoelbak benadrukken de strakke lijnen van deze keuken, en geven hem wat extra moderne accenten.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk