Banks-231

Eilandkeuken

hero image

Deze moderne keuken heeft een eilandopstelling met een luxe uitstraling.

De keuken bestaat uit een recht keukenblok, een inbouwwand met combi-oven en een compact spoeleiland met plek voor twee barkrukken. Deze ruime opstelling zorgt voor een open, uitnodigende sfeer in de keuken. De greeploze keuken is uitgevoerd in wit hoogglans en heeft daardoor een strak ontwerp.

Ook de minimalistische, dunne greep draagt bij aan het moderne design.

Maak een afspraak
Banks-231
Prijs zoals opgesteld: € 12.657
Kasten € 5.195
Werkblad € 3.687
Apparatuur € 2.785
Spoelbak € 310
3-in-1 kraan € 680

De keuken is al leverbaar vanaf € 7.002

Maak een afspraak

Het composiet werkblad in een lichte, natuurlijke tint zorgt voor warmte in de ruimte. Bovendien vormt de achterwand in marmerlook een mooi toon-op-toon effect met het werkblad.

Verder is de keuken voorzien van een aantal unieke extra’s. Zo bevat deze de nieuwste 3-in-1 Aquahot kraan voor warm, koud én kokend water.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk