Avelon-020

Rechte keuken

hero image

Stoer, robuust en tijdloos. Deze keuken is een echte eye-catcher. De kleur lijkt gewaagd maar is helemaal van nu.

Deze kleur past perfect in een natuurlijk kleurenpalet en geeft naast rustig en warm gevoel. Iedere keer als je naar deze keuken kijkt of erin staat blijf je genieten.

Maak een afspraak
Avelon-020
Prijs zoals opgesteld: € 10.174
Kasten € 3.852
Werkblad € 1.540
Apparatuur € 3.883
Spoelbak € 569
Kraan € 145
Accessoires € 185

De keuken is al leverbaar vanaf € 8.140

Maak een afspraak

Het zwarte marmer-look blad is een schitterend contrast met de terra kastjes. Dat contrast wordt subtiel benadrukt door de zwarte grepen en de kraan.

De moderne afzuigkap maakt deze keuken nog wat unieker. Het keukenblad sluit naadloos aan op de kastjes waardoor alles prachtig afgewerkt en lekker strak oogt.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

1. Online

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken begint digitaal. Hier dus. Je zit goed!

2. Inspiratie

Wij inspireren jou. Jij inspireert ons. Pin, screenshot, kopieer en plak. We starten met het bepalen van sfeer.

3. Creatie

Jij weet precies wat je mooi vindt. En wij weten alles van keukens. Samen gaan we creëren. Zonder gedoe, direct voor de beste prijs.

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk