Amica-166

Hoekkeuken

hero image

Deze natuurlijke keuken met botanische en bohemian invloeden is heerlijk ruim opgezet. De hoek opstelling is perfect voor een open en ruimtelijke keuken.

Met een roestkleurige achterwand krijgt deze keuken een super trendy sfeer. Maar dankzij de strakke en tijdloze basis van de keuken kun je een de achterwand ook helemaal naar jouw wensen aanpassen.

Maak een afspraak
Amica-166
Prijs zoals opgesteld: € 9.999
Kasten € 4.815
Werkblad € 1.795
Apparatuur € 2.719
Spoelbak € 395
Kraan € 275

De keuken is al leverbaar vanaf € 9.286

Maak een afspraak

De generfde houten afwerking geven deze keuken een warme uitstraling. Het dunne zwarte aanrechtblad en de greeploze deurtjes en lades zijn een perfecte combinatie. Ze geven deze kookplek een strakke look. Dat werkt super goed samen. 

In de open open vakken tussen de bovenkastjes is genoeg ruimte voor jouw favoriete accessoires en kookboeken.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk