Samsung koelkasten.

vooruitstrevende technologieën

Samsung koelkasten kenmerken zich door vooruitstrevende technologieën, doordachte designs en uitstekende kwaliteit. Dat maakt een Samsung koelkast een ware aanwinst voor jouw keuken. Etenswaren blijven langer vers dankzij een optimale temperatuur en luchtvochtigheid. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Hello Kitchen vertelt je meer over Samsung koelkasten en de uiteenlopende, innovatieve functies.

Innovatie en design voorop.

Bij Samsung draait het om een perfecte balans tussen spraakmakende designs en technische innovatie. De koelkasten zijn een lust voor het oog, uiterst gemakkelijk in gebruik en voorzien van slimme functies. Zo zijn sommige modellen van Samsung voorzien van Smart Space, wat een nieuwe kijk op indelen biedt. De ruimte in de koelkast is uiterst efficiënt ingericht, zodat je al jouw levensmiddelen eenvoudig opbergt en weer terugvindt. Bovendien biedt Smart Space verschillende zones voor verse producten, zoals groenten, fruit, vlees en vis. Dankzij de ideale instellingen voor temperatuur en luchtvochtigheid blijven deze producten langer vers. Daarnaast richt je de koelkast eenvoudig naar eigen wens in.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Vind de Samsung koelkast die bij jou past.

Voor iedere keukenwens is er een passende koelkast te vinden bij Samsung. Zo zijn er diverse inbouwkoelkasten, die perfect integreren in iedere keuken. Wanneer je voor een strakke look wilt gaan, zijn de inbouwvarianten bij uitstek geschikt. Samsung biedt daarnaast ook diverse koelvriescombinaties. Dit is ideaal wanneer je weinig ruimte hebt voor een aparte vrieskast of diepvriesproducten graag snel bij de hand wilt hebben. Tot slot kun je kiezen voor een Amerikaanse koelkast. Deze ruime Side-by-Side koelkast heeft in de eerste plaats enorm veel capaciteit en vaak ook een vriesgedeelte. Daarnaast is deze robuuste koelkast een stijlvolle blikvanger in iedere keuken. Zeker in design, industriële en moderne keukens komt deze koelkast extra goed tot zijn recht.  

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie