Quooker kranen.

revolutionaire uitvinding

Quooker is niet meer weg te denken uit de keukenwereld. Het merk is wereldwijd bekend vanwege haar revolutionaire kokendwaterkraan. Vanaf nu komen koud, warm én kokend water in een handomdraai uit slechts één kraan. Tegenwoordig behoort ook koel bruisend en gefilterd water tot de mogelijkheden. Makkelijker en sneller kan niet. Quooker is het eerste merk dat deze multifunctionele kraan op de markt bracht. Dat maakt Quooker ook een voorloper op het gebied van technologie en innovatie. Hello Kitchen vertelt je meer over dit revolutionaire merk.

De geschiedenis van Quooker.

Quooker is ontstaan in 1970. Uitvinder Henri Peteri uit Rotterdam had het idee om een mengkraan te produceren waar men ook kokend water uit kon tappen. Zo gezegd, zo gedaan. Vanaf dat moment zijn de Quooker kokendwaterkranen in productie gegaan. Inmiddels is Quooker een wereldwijde speler op het gebied van innovatie kokendwaterkranen, die uitblinken in design en functionaliteit. Tegenwoordig bestaat er een rijk assortiment met kranen in diverse kleuren en ontwerpen. Zo kies je uit chroom, roestvrijstaal, zwart en goud. En wat dacht je van een ronde uitloop, vierkante vormgeving of met een klassiek randje? Dankzij de gevarieerde collectie vind je altijd een Quooker kraan die perfect past in jouw keuken.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Het uitgebreide assortiment Quooker kranen.

Er zijn diverse Quooker kranen verkrijgbaar die aansluiten bij iedere persoonlijke keukenwens. Ben je op zoek naar een standaard 3-in-1 mengkraan voor koud, warm en kokend water? Dan is de Quooker Fusion precies wat je zoekt. Een variant hierop is de Quooker Flex. Deze kraan heeft een handige uittrekslang die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld groenten te wassen of de wasbak schoon te spoelen. Wil je liever een aparte mengkraan en kokendwaterkraan? Kijk dan eens naar de Nordic Twintaps of de Nordic Single Tap. De kranen uit deze series hebben een tijdloos design dat past in vrijwel iedere keukenstijl. Ook aan de echte klassieke en landelijke keukens is gedacht met de Classic serie. Deze kranen zijn voorzien van klassieke details en een elegant design.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie