Beko koelkasten.

doordacht design

Beko koelkasten zijn in diverse modellen, maten en kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd een perfect in jouw keuken past. Bovendien hebben ze één ding gemeen en dat is een doordacht design gecombineerd met de nieuwste technologieën. Hierdoor zijn de koelkasten efficiënt en gemakkelijk in gebruik. Daarnaast houden Beko koelkasten etenswaren langer vers en gezond. Hoe ze dat doen en wat de mogelijkheden zijn? Daar vertelt Hello Kitchen je meer over!

Koeltechnologieën voor langer vers eten.

De koelkasten van Beko zijn voorzien van slimme functies die jouw etenswaren vers en gezond houden. Zo zijn de koelkasten voorzien van actieve ionisatie die bacteriën en virussen in de koelkast neutraliseert, zodat deze de etenswaren niet aantasten. De koelkasten zijn tevens voorzien van antibacteriële deurrubbers en handvaten, zodat ook deze hygiënisch en schoon blijven. Daarnaast kun je fruit en groenten tot twee keer langer vers houden door ze te plaatsen in het DeepFresh compartiment. Voor verschillende etenswaren maak je gebruik van het Multi-Zone compartiment. Per zone stel je eenvoudig in wat de temperatuur en luchtvochtigheid moet zijn. Zo bewaar je jouw etenswaren onder optimale omstandigheden.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Een slim en doordacht design.

Of je nu een eenvoudig tafelmodel zoekt, een strak inbouwmodel of een grote side-by-side koelkast, Beko heeft het allemaal in haar assortiment. Bovendien hebben Beko koelkasten stuk voor stuk een intuïtief design, waardoor ze eenvoudig te bedienen zijn. Dat begint al bij de zelfsluitende deuren, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken dat de deur niet helemaal goed dicht valt. Indien de deur toch te ver open blijft staan, krijg je zowel visueel als via een geluidssignaal een waarschuwing. De laden in de koelkast zijn eenvoudig uitschuifbaar via een efficiënt rolmechanisme. Ook de glasplaten haal je gemakkelijk uit de koelkast om deze bijvoorbeeld schoon te maken. Met TouchLift kun je de glasplaten zelfs verschuiven in de koelkast, wanneer je een andere indeling wenst. Dankzij luxe LED-verlichting heb je tot slot perfect zicht in de koelkast. Dit is nog slechts een greep uit de vele vooruitstrevende design mogelijkheden van Beko koelkasten.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie