Trevor

Eilandkeuken

hero image

Geniet van een keuken die volledig voorzien is van hoogwaardige keukenapparatuur. Denk hierbij onder andere aan een Amerikaanse koel-/vrieskast met ijsklontjes machine en een handige kokendwaterkraan.

De keuken heeft een stoere, luxueuze uitstraling dankzij de zwarte handgrepen die erg opvallen op de witte fronten. Hierdoor heeft het ook wel wat weg van een industriële keuken.

Maak een afspraak
Trevor
Prijs zoals opgesteld: € 10.807
Kasten € 5.335
Werkblad € 1.826
Apparatuur € 2.361
Spoelbak € 605
Kraan € 680

De keuken is al leverbaar vanaf € 9.980

Maak een afspraak

De volledige keuken is voorzien van voorraad laden. Dat is erg handig om het marmerlook keukenblad opgeruimd en netjes te houden.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk