GL Rizer 269

Eilandkeuken

hero image

Black is back in alle facetten van deze ultramoderne, greeploze keuken. Alle keukenfronten zijn namelijk volledig uitgevoerd in matzwart.

Het werkblad heeft daarentegen een royaal zwarte marmerlook die het gehele eiland bekleed. Dit geeft de keuken een chique, moderne draai. Zo gaan stoer en modern hand in hand in deze keuken.

De ultieme belijning is doorgetrokken aan de gehele zichtzijde van het kookeiland. Hierbij ontstaat maximaal gebruiksgemak en opbergruimte door zes ruime lades.

Maak een afspraak
GL Rizer 269
Prijs zoals opgesteld: € 15.824
Kasten € 6.477
Werkblad € 2.906
Apparatuur € 4.496
Spoelbak € 410
Kraan € 1.235
Accessoires € 300

De keuken is al leverbaar vanaf € 13.428

Maak een afspraak

 

Het geheel wordt compleet gemaakt met zwarte keukenapparatuur, een zwarte kokendwaterkraan en zwarte spoelbak.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk