GL-Banks

Hoekkeuken

hero image

Deze moderne keuken heeft een strak en tijdloos design. De greeploze keuken met mat witte fronten sluit daardoor bij ieder interieur goed aan.

Het betonlook werkblad geeft de ruimte een stoer karakter. Ook de stalen open kast draagt hieraan bij en biedt bovendien ruimte voor mooie accessoires.

Maak een afspraak
GL-Banks
Prijs zoals opgesteld: € 5.826
Kasten € 3.193
Werkblad € 388
Apparatuur € 1.715
Spoelbak € 350
Kraan € 180

De keuken is al leverbaar vanaf € 4.493

Maak een afspraak

Serviesgoed en keukengerei berg je eenvoudig op in de keukenkasten en brede lades. Daarnaast heeft de keuken een praktische carrouselhoekkast zodat er geen ruimte verloren gaat.

De compacte hoekopstelling van de keuken zorgt ervoor dat alles binnen handbereik is.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk