Amica-167

Hoekkeuken

hero image

Een warme, sfeervolle en robuuste hoekkeuken. De houten kastjes geven deze keuken een botanische uitstraling. Zeker omdat de structuur en kleurverschillen zo mooi zichtbaar zijn. 

Maak het af met je favoriete kamerplanten voor het een heerlijk fris en natuurlijk gevoel.

Maak een afspraak
Amica-167
Prijs zoals opgesteld: € 10.225
Kasten € 4.072
Werkblad € 2.996
Apparatuur € 2.737
Spoelbak € 205
Kraan € 215

De keuken is al leverbaar vanaf € 8.995

Maak een afspraak

Het dikke betonlook keukenblad sluit perfect aan op de keukenkastjes. Dat geeft deze natuurlijke keuken een strak accent en rustige uitstraling.

Al komt dat ook door de lichte metalen grepen, spoelbak en kraan.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk