landelijke keuken met betonlook werkblad

Landelijke Keukens.

Nostalgie & Warmte

De landelijke keuken roept een gevoel van nostalgie op. In deze ruim opgezette keuken ervaar je een warme sfeer en voel je je gelijk thuis. Houten keukenkastjes, gekaderde fronten en een natuurstenen werkblad zijn typische kenmerken voor een keuken in landelijke stijl. Het is een woonkeuken waar het hele gezin samenkomt om heerlijk te tafelen of spelletjes te spelen. Het is een plek om te lezen, te werken en te genieten.  Hello Kitchen vertelt je meer over de sfeervolle, landelijke keuken.

Landelijke woonkamer.

Een keuken in landelijke stijl heeft vaak de look van een woonkeuken. Dat komt mede door de ruime opzet en de uitnodigende, knusse sfeer. Een landelijke keuken met kookeiland is een voorbeeld van zo’n sfeervolle woonkeuken. Er is plaats voor een gezellige bar aan het eiland, zodat gezinsleden of gasten hier plaats kunnen nemen. Ook zijn er veel landelijke keukenaccessoires, details en apparatuur die voor een gemoedelijke sfeer zorgen. Denk aan een houten eettafel, een robuust gasfornuis, klassieke hanglampen, goed gevulde wandplanken en pannen aan de muur.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Witte landelijke keuken.

Wit is een klassieke kleur in keukenland. Een witte landelijke keuken heeft daarom een typerende, nostalgische look. Denk aan gekaderde keukenkastjes met donkerkleurige, ronde knoppen en bovenkasten met een glazen raamwerk. Ook het vrijstaande gasfornuis hoort helemaal in deze keuken thuis. Vaak is deze zwartkleurig zodat deze een mooi contrast vormt met de landelijke keuken in witte kleur.

Zwarte landelijke keuken.

Zwarte landelijke keukens combineren klassiek met chique. Door de gekaderde fronten, klassieke knoppen en landelijke keukenaccessoires past deze keuken helemaal binnen de landelijke trend. De zwarte kleur zorgt daarbij voor een exclusieve look en een vleugje moderniteit. Bovendien gaan zwarte keukenelementen mooi in het geheel op. Denk aan een zwart gasfornuis, een inbouwoven of zwarte regalen, wandplanken of kasten.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie