witte hoogglans greeploze keuken

Greeploze keukens.

minimalistisch & eigentijds

Greeploze keukens zijn strak, minimalistisch en eigentijds. In plaats van een greep zijn de keukenkasten vaak voorzien van een smalle greeplijst bovenaan de kast of lade. Een andere optie is het innovatieve click-to-open systeem, waarbij je de kast opent door er zacht tegenaan te duwen. Deze subtiele en onopvallende systemen zorgen voor het typerende, strakke lijnenspel van greeploze keukens. Meer weten? Hello Kitchen vertelt je meer over greeploze keukens en de verschillende toepassingen op het gebied van keukenstijlen, kleuren en materialen.

De moderne keukenstijl.

Moderne keukens en greeploze keukens gaan hand in hand. Een moderne keuken is namelijk in veel gevallen greeploos, wat zorgt voor een strak en minimalistisch uiterlijk. De greeploze keukenkasten combineren ook perfect met een hoogglans afwerking. Zo heeft een greeploze, witte hoogglans keuken een bijzonder strakke en ruimtelijke look. De weerspiegeling en het gladde oppervlak doen de keuken optisch groter lijken. Daarnaast past de greeploze keuken helemaal binnen de trend ‘black is back’. Een volledig zwarte, greeploze keuken oogt trendy, strak en exclusief. Door alle keukenelementen ton sur ton in een zwarte of donkere kleur te combineren, creëer je een uniek geheel.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Greeploze keukens voor een strakke basis.

Greeploze keukens zijn zeker niet alleen te combineren met een moderne keukenstijl. Vanuit een strakke basis kun je heel eenvoudig voor andere keukenstijlen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de houten keuken of betonnen keuken. Deze materialen zijn erg geliefd in landelijke en industriële keukens. Hout en beton zijn ook heel goed te combineren met een glad, greeploos front. In combinatie met robuuste elementen, zoals een vrijstaand gasfornuis en opvallende afzuigkap, ontstaat een unieke mix van meerdere keukenstijlen. Zo krijg je bijvoorbeeld een modern-landelijke keuken of een industrieel-moderne keuken.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie