stoere industriele keuken

Industriële Keukens.

Karaktervol & Robuust

De industriële keuken hebben een stoere, robuuste en doorleefde uitstraling. Keukens in de industriële stijl kenmerken zich door stoere materialen, zoals verweerd hout, steen, beton en metaal. Deze grove materialen zijn uitgevoerd in donkere tinten. Zwart, grijs en donkerbruin, maar ook koperkleur, legergroen en donkerrood passen helemaal bij de industriële trend. Robuuste apparatuur en accessoires maken het plaatje compleet. Meer weten over de industriële keuken? Lees dan verder!

Keukens met industriële look.

Keukenapparatuur en accessoire bepalen voor een groot deel de industriële look. Zo hoort een robuust, zwartkleurig gasfornuis met grote knoppen helemaal thuis in de industriële keuken. Ook een afzuigkap met een brede schouw in zwart of rvs sluit hier perfect bij aan. Daarnaast zou de industriële keuken niet compleet zijn zonder industriële hanglampen. Vaak hebben deze het design van een traditionele fabriekslamp en is de bedrading goed zichtbaar. Denk tot slot aan zwarte regalen, houten wandplanken en een grote, houten tafel met metalen poten.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Industrieel kookeiland.

Een industrieel kookeiland is een groot, robuust blok dat centraal staat in de ruime keuken. Een typische uitvoering is een kookeiland met donkerhouten kastjes, een betonlook werkblad en brede, zwarte grepen. Grove gaspitten, een eilandafzuigkap met brede schacht en een grote, vierkante spoelbak vullen het eiland mooi aan. Een kookeiland in industriële stijl heeft tevens vaak een barretje met stoere barkrukken van metaal en leder. Dat maakt de industriële eilandkeuken extra warm en sfeervol.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie