Whirlpool.

Innovatief & kwalitatief

Whirlpool keukenapparatuur staat voor hoogwaardige kwaliteit, technische innovaties en tijdloze designs. Dat maakt de apparaten van Whirlpool een waardevolle toevoeging aan iedere keuken. De apparatuur varieert van luxueuze kookplaten en multifunctionele inbouwovens tot handige vaatwassers en ruime side-by-side koelkasten. Bovendien brengt de unieke 6th Sense technologie de Whirlpool keukenapparaten naar een geheel nieuw niveau. Benieuwd naar wat Whirlpool allemaal te bieden heeft? Hello Kitchen vertelt je er meer over.

De mogelijkheden van Whirlpool keukenapparatuur.

De mogelijkheden wat betreft soort apparatuur, design en functies zijn eindeloos bij Whirlpool. Daardoor vind je altijd keukenapparatuur die perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen en budget. De apparatuur van Whirlpool is in iedere prijsklasse voorzien van intelligente technologieën. Denk hierbij aan inductiekookplaten met Smart Sense, een functie die automatisch de ideale temperatuur en kooktijd bepaalt voor het gerecht dat je wilt bereiden. En wat dacht je van de magnetron met crispfunctie? Hiermee krijgt jouw lasagne, kip of ovenfriet een krokant en knapperig laagje in een mum van tijd. Naast kookplaten en magnetrons zijn ook de ovens, koelkasten en wasmachines voorzien van allerlei slimme functies die gemak en efficiëntie bieden.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Whirlpool 6th Sense.

Dankzij de innovatie 6th Sense technologie zijn de apparaten van Whirlpool altijd een stap voor. De apparaten zijn voorzien van een slimme sensortechnologie en hebben daardoor een ‘zesde zintuig’ met grotendeels automatische werking. Hierdoor zijn de apparaten slim en efficiënt op het gebied van energieverbruik, tijdsduur en prestaties. Een voorbeeld is de FreshLock functie van koelkasten, die de temperatuur automatisch aanpast wanneer deze verandert om etenswaren zo lang mogelijk vers te houden. Een ander voorbeeld zijn de veelzijdige ovens met de unieke ‘draai en bevestig’ optie. Kies uit 16 vooraf ingestelde kookprogramma’s en geniet van een optimale bereiding van jouw gerecht. Kortom, de apparaten nemen je werk uit handen en leiden tot perfecte resultaten in een korte tijd.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie