Smeg.

Unieke designs

SMEG staat bekend om haar onderscheidende keukenapparatuur met een retro tintje. De apparatuur is opvallend, trendy en heeft een unieke designlook. Daarbij staat het Italiaanse familiebedrijf garant voor kwaliteit, functionaliteit, efficiëntie en innovatie. De producten van SMEG zijn stuk voor stuk hoogwaardig en voorzien van handige functies die jou het leven gemakkelijker maken. Ben je benieuwd naar dit toonaangevende merk en de diverse keukenapparaten uit het aanbod? Hello Kitchen vertelt je er meer over!

SMEG: Italiaanse excellentie.

Bij de keukenapparatuur van SMEG staat oog voor detail centraal. De keukenapparaten hebben een stijlvol, Italiaans design waarin originaliteit uitblinkt. Om dit te bereiken werk SMEG samen met internationaal beroemde architecten, waaronder Guido Canali en Mario Bellini. Naast een spraakmakend design draait het om kwaliteit en gebruiksgemak bij de producten van het Italiaanse merk. Door continu te innoveren en vooruitstrevende technologieën toe te passen, levert SMEG apparatuur de allerbeste prestaties. Bovendien zijn de apparaten een genot om mee te werken.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

De apparatuur van SMEG.

SMEG maakt onderscheid in kleine en grote huishoudelijke apparatuur. Qua kleine apparaten kun je bij het merk terecht voor staafmixers, espressomachines, keukenmachines, blenders, slowjuicers, broodroosters en waterkokers. Dezelfde, unieke designlook is in alle apparaten te herkennen en bovendien kies je uit diverse, vrolijke kleuren. Daarnaast kies je ook uit alle denkbare grote keukenapparaten: van kookplaten en koelkasten tot vaatwassers en fornuizen. SMEG staat met name bekend om haar retro koelkasten en robuuste fornuizen, die de unieke, Italiaanse stijl perfect weerspiegelen. Hoe dan ook, met een keukenapparaat van SMEG haal je altijd een blikvanger in huis.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie