Basu-Rizer

Eilandkeuken

hero image

Stoer, ruw, en toch ook lekker licht. Een toffe keuken met een unieke uitstraling. Zowel de fronten als het werkblad zijn in beton-look uitgevoerd.

Met dit grote eiland creëer je zo een mooie eyecatcher in je huis. Perfect als je op zoek bent om je leefgedeelte en keuken vloeiend in elkaar over te laten lopen.

Maak een afspraak
Basu-Rizer
Prijs zoals opgesteld: € 12.129
Kasten € 4.748
Werkblad € 509
Apparatuur € 5.362
Spoelbak € 420
3-in-1 kraan € 1.090

De keuken is al leverbaar vanaf € 8.877

Maak een afspraak

Deze keuken bestaat daarnaast uit een smalle kastenwand waarin de koelkast, oven en magnetron verwerkt zitten.

Deze is uitgevoerd in glanzend wit, zodat de achtergrond strak en rustig blijft en alle aandacht uitgaat naar het schitterende eiland. Dat komt ook omdat er niets is wat het zicht onderbreekt.

 

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk