Amica-154

Eilandkeuken

hero image

Deze keuken heeft een warme, natuurlijke sfeer dankzij het veelvuldige gebruik van een warme houtkleur. Door dit te combineren met een groene achterwand ontstaat er een botanische sfeer.

De keuken heeft een stoere afwerking met een zwarte kraan, zwarte spoelbak en minimaal zichtbare, zwarte handgrepen.

Maak een afspraak
Amica-154
Prijs zoals opgesteld: € 9.856
Kasten € 6.507
Werkblad € 694
Apparatuur € 2.040
Spoelbak € 320
Kraan € 295

De keuken is al leverbaar vanaf € 9.000

Maak een afspraak

De prachtige open nissen en de brede bovenkasten creëren veel ruimte om sfeerbepalende decoratie te plaatsen.

Dankzij de U-vorm van de keuken wordt alle ruimte optimaal benut. De ruime kasten beschikken over laden die je kunt gebruiken voor voorraad en pannen.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk