keuken met luxe marmer werkblad

Marmer          keukenblad

Een marmer keukenblad zorgt voor een exclusieve uitstraling in jouw keuken. Het luxe materiaal is een echte blikvanger en is bovendien heel stevig. Met een marmer werkblad geniet je van een stijlvol én duurzaam blad. 

De voor- en nadelen van een marmeren keukenblad

Een marmeren aanrechtblad is erg geliefd en dat is niet voor niets. Marmer is een natuursteen dat naast zijn luxe uitstraling bekend staat om zijn hoge vastheid. Je geniet van een stevig blad dat jarenlang voor een elegante sfeer zorgt in de keuken. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor een marmeren keukenblad zich uitstekend leent voor vrijwel iedere keukenstijl

Een marmeren keukenblad vergt aardig wat onderhoud om het zo lang mogelijk mooi te houden. Ook is het luxe blad niet goed bestemd tegen zuur. Daarnaast is een marmeren werkblad vaak wat duurder dan andere werkbladen. 

Marmeren keukenblad vs. marmerlook keukenblad

Wil je wel de luxe uitstraling van een marmeren keukenblad, maar liever niet het onderhoud of de hogere prijs? Geen probleem! Een marmerlook aanrechtblad is de perfecte oplossing. Deze bladen zijn gemaakt van kunststof of composiet, maar hebben wel het uiterlijk van marmer. Zo geniet je van alle voordelen van een marmeren aanrechtblad zonder de nadelen. 

Marmeren keukenbladen in verschillende kleuren

Met een marmeren werkblad kun je alle kanten op. In ons ruime assortiment vind je marmeren keukenbladen in diverse kleuren. Zo kun je een kleur kiezen die helemaal aansluit bij jouw wensen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een strak design? Een zwart marmeren keukenblad is een echte aanrader.

Liever extra sfeer in de keuken? Met een bruin marmeren aanrechtblad creëer je warmte in de keuken. Ga voor een grijs marmeren werkblad wanneer je het graag neutraal houdt, of ga juist voor opvallend met een groen marmeren keukenblad. Natuurlijk is het ook mogelijk voor de bekende wit marmeren aanrechtbladen te gaan! 

 

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Marmeren aanrechtblad onderhouden

Om jarenlang te genieten van jouw nieuwe marmeren keukenblad is het belangrijk deze goed te onderhouden. Maak het werkblad regelmatig schoon met een mild afwasmiddel zodat het blad mooi blijft. Ook is het raadzaam tweejaarlijks een beschermingsmiddel te gebruiken. 

Marmeren keukenblad kopen
 

De kosten van een marmeren keukenblad ligt wat hoger dan bij andere keukenbladen. De gemiddelde prijs ligt tussen de €200,- en €300,- per meter. De exacte prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dikte, vorm en afmetingen van het blad. Onze adviseurs helpen je graag met het bepalen van de prijsopgave. 

Advies nodig? Maak een afspraak!


Een marmeren aanrechtblad in jouw keuken? Of wil je onze andere keukenbladen komen bekijken? Maak dan een afspraak! Onze keukenadviseurs ontvangen je graag in één van onze showrooms. 

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie