kunststof houtlook werkblad

Kunststof      keukenblad

Een kunststof keukenblad is erg populair en dat is niet voor niets. Kunststof is een stevig en betaalbaar materiaal dat bovendien weinig onderhoud vergt. Daarnaast kun je met een kunststof aanrechtblad alle kanten op.

Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar, van verschillende looks tot kleuren. Zo vind je altijd een kunststof werkblad dat volledig bij jouw wensen aansluit. 

                    De voor- en nadelen van een kunststof keukenblad

Met een kunststof aanrechtblad geniet je van een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een kunststof werkblad bestaat uit multiplex met een kunststof toplaag en is dus erg stevig. Dankzij de relatief lagere prijs kun je jarenlang profiteren van een mooi keukenblad voor een kleine prijs. Bovendien vergt een kunststof werkblad weinig onderhoud.

Hoewel een kunststof keukenblad prima tegen een stootje kan, is deze niet hittebestendig. Het is dus zaak altijd onderzetters te gebruiken om verkleuring van het materiaal te voorkomen. 

Kunststof aanrechtbladen in verschillende looks

Dankzij de veelzijdigheid van het kunststof materiaal kun je kiezen uit diverse looks. Ben je op zoek naar een stoer werkblad met een industriële tint? Kijk dan eens naar een betonlook kunststof keukenblad. Liever een sfeervolle uitstraling in de keuken? Met een houtlook kunststof aanrechtblad creëer je een warme sfeer. Voor een chic uitstraling en een luxe aanzicht is een marmerlook kunststof werkblad een echte aanrader. 

 

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Kunststof aanrechtblad onderhouden

Een kunststof keukenblad is zeer gemakkelijk te onderhouden! Een natte doek is voldoende om het vuil weg te vegen. Het is raadzaam het blad daarna droog te maken met een droge doek. Om vlekken weg te krijgen kun je afwasmiddel gebruiken. Pas wel op met schurende middelen, die kunnen het kunststof werkblad beschadigen. Ook is het zaak geen hete pannen op het aanrechtblad te zetten, kunststof keukenbladen zijn namelijk niet hittebestendig. 

Kunststof keukenblad kopen


De gemiddelde prijs van een kunststof keukenblad ligt een stuk lager dan bij andere keukenbladen. Dit maakt kunststof dan ook een geliefde materiaalkeuze. De exacte kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de vorm, de dikte en de afmetingen. De prijs van kunststof aanrechtbladen ligt meestal rond de €100,- per meter. 

Advies nodig? Plan dan een afspraak!

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie