witte keuken met zwart granieten aanrechtblad

Granieten      keukenblad

Met een granieten aanrechtblad ga je voor een stijlvol en uniek design in de keuken. Graniet is een natuursteen dat bekend staat om zijn luxe uitstraling. Bovendien is een granieten keukenblad zeer duurzaam. Met een granieten werkblad geniet je in stijl van een stevig blad in de keuken. 

De voor- en nadelen van een granieten keukenblad

Een granieten keukenblad kent vele voordelen. Zo is het blad niet alleen kras- en hittebestendig, maar ook zeer stoot- en slijtvast. Dankzij het extreem harde materiaal kun je zonder zorgen jarenlang gebruik maken van een granieten werkblad. 

Kijk uit met vet en zuren. Graniet is een natuursteen waardoor vlekken eerder een kans maken. Een granieten keukenblad is dan ook licht poreus. Wanneer je het blad goed onderhoudt zul je hier nauwelijks iets van merken!

                                         

Kleuren granieten keukenbladen

In ons ruime assortiment zijn verschillende kleuren granieten keukenbladen verkrijgbaar. Zo vind je altijd een keukenblad die past bij jouw persoonlijke wensen. Houd je van een moderne uitstraling? Een zwart granieten keukenblad leent zich uitstekend voor een strak design.

Liever een rustige sfeer in de keuken? Ga dan voor een grijs of wit granieten aanrechtblad. Een bruin granieten werkblad creëert een warme sfeer in de keuken of ga voor lekker opvallend met een rood granieten keukenblad! Kortom; met de kleur van een granieten aanrechtblad kun je alle kanten op!

Graniet vs. composiet

Een granieten keukenblad lijkt erg op een composieten keukenblad, maar er zijn toch een paar belangrijke verschillen. Zo is een granieten werkblad een natuursteen en daardoor iets zachter. Een composieten aanrechtblad bestaat uit samengeperste steentjes en is minder vlekgevoelig. 

 

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Granieten aanrechtblad onderhouden

Het onderhouden van een granieten keukenblad is zeer eenvoudig! Maak het blad na gebruik schoon met een vochtige doek of met een mild schoonmaakmiddel en je bent klaar! Pas op met bijtende middelen als schuurmiddel of schoonmaakmiddelen met citroen om beschadigingen te voorkomen. 

Granieten keukenblad kopen
 

De prijs van een granieten aanrechtblad is afhankelijk van diverse factoren. Zo bepaalt onder andere de vorm, de afmetingen en de dikte de kosten van jouw nieuwe granieten werkblad. De gemiddelde prijs ligt rond de €250,- per meter. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn? Onze adviseurs helpen je graag verder. 

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie